Hírarchívum - 2018. április

Overwatch - PTR-en a Horizon Lunar Colony-rework

És ráadásul tök véletlenül! A Blizzard egyelőre nem tervezte nyilvánossá tenni a pálya változtatásait, de azok valahogy mégis becsúsztak a publikus tesztszerverekre.

Venom - testet ölt a szimbióta

Befutott az ősszel érkező Venom-mozifilm második előzetese. Egy halom új jelenetbe nyerhetünk betekintést, melyekből már most érezhető, hogy nem csak egy átlagos, jól megszokott Marvel-filmet fogunk kapni.

Mobilra érkezik a legújabb Red Alert-játék

A Tencent óriásvállalat lerántotta a leplet a legújabb mobilos játékáról, amely a Command & Conquer alternatív univerzumába repít vissza minket. A derült égből jött bejelentéshez érkezett egy trailer és pár screenshot is.

PUBG - tesztelhető a Miramar Xbox One-on

A PlayerUnknown's Battlegrounds második térképe még tavaly év végén érkezett meg PC-re, a konzolosoknak azonban eddig várniuk kellett rá. Mától viszont elindultak a sivatagi pálya első tesztkörei Xbox One-on is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Négynapos hétvégének nézünk elébe, lássuk, milyen friss címekkel tudjuk majd eltölteni a szabadidőnket, ha az intenzív videojátékozás mellett tesszük le a voksunkat!

Launch traileren a The Swords of Ditto

A holnapi napon érkezik a The Swords of Ditto akció-szerepjáték, melyhez most launch trailert is kaptunk. A Devolver Digital játéka egyedi koncepcióval és sajátságos humorral próbálja felkelteni a játékosok figyelmét.

Holnaptól tölthető a Detroit: Become Human demója

Alig egy hónap van hátra a Detroit: Become Human május 25-i rajtjáig, így nem telhet el nap, hogy ne derülne ki valami újabb információ vagy érdekesség a játékról. Ma azonban ennél jócskán többről, a játék demójáról szólnak a hírek.

Érkezőben a Yoku's Island Express

Dátumot kapott a Studio Ghibli munkássága által ihletett Yoku’s Island Express. A Villa Gorilla és a Team 17 közös játéka egyszerre ötvözi a platformjátékok stílusát a flipper feszült izgalmával, és mindezt egyedi rejtvényekkel teszi még színessebbé.

Búcsút inthetünk a talált sisakoknak PUBG-ben...

...legalábbis a 3-as szintűeknek. Hamarosan számos finomhangolási változtatáson esik át a PlayerUnknown’s Battlegrounds, hogy minden eddiginél jobban kiegyensúlyozza a fegyvereket és kiegészítőiket.

Switch-re is jön a Black Ops 4 battle royale-módja?

Meglehetősen érdekes pletykáról számolhatunk be a Call of Duty idei részével, a Black Ops 4-gyel kapcsolatban: a játék battle royale-játékmódja PC, PlayStation 4 és Xbox One mellett Switch-re is ellátogat. És csak az, maga a játék nem.