Hírarchívum - 2018. április

Végre megjelent a God of War

A visszaszámlálás véget ért, mától elérhető a boltokban a SIE Santa Monica legújabb játéka, a God of War. Ennek örömére belenézhetünk a cím első két órájába, és megleshetjük, hogyan festett a játék három évvel ezelőtt!

Elbukta a Bajnokok Ligája-licencet a PES

Véget ért az UEFA és a Konami tíz éve kötött, időközben megújított megállapodása, amelynek keretében kizárólag a japánok használhatták fel videojátékokhoz a Bajnokok Ligája-licencet.

Friss képeken a Spider-Man

Érkezett néhány friss screenshot és concept art a kizárólag PlayStation 4-re készülő Pókember-játékból. A képeken nemcsak a barátságos és közkedvelt hálószövőt láthatjuk, néhány fontosabb gonosz is felbukkan rajtuk.

VR nélküli Battlezone a láthatáron

A Rebellion Developments a mai napon bejelentette a Battlezone: Gold Edition megjelenését PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nindendo Switch-re, mely már VR-eszközök nélkül is játszható lesz.

Teljesen új címen dolgoznak a Yakuza készítői?

A Sega egyik vezetője utalásokat tett arra, hogy a Yakuza fejlesztői egy új projekten is dolgoznak. Esetleg egy újabb spin-off lehet a háttérben, vagy netán egy teljesen új világot épít a Yakuza Studio?

Hatalmas frissítés előtt a For Honor

A Ubisoft legújabb javítása a szokásos apróságokon túl egy teljesen új gyakorlómóddal egészíti ki a játékot, mely tökéletes felzárkózási lehetőséget biztosít minden újonnan érkező játékos számára.

Dupla XP és új játékmód a Fortnite frissítésében

Sok újítást és változást hoz a Fortnite mai v3.5 javítása, melyek közt a csapatalapú, 50v50 fős játékmód és egy teljesen új fegyver is helyet kap. Ráadásul a hétvégén mindehhez még dupla tapasztalati pont is jár.

PUBG - ingyen hétvége és kozmetikai csomag

Jó hírrel szolgálhatunk azon Xbox One-tulajdonosoknak, aki a Battle Royale műfaj nagy kedvelői: a hétvége folyamán ingyenesen játszható a PlayerUnknown’s Battlegrounds!

Újra bemutatkozott a Serious Sam 4

A horvát Croteam még a 2013-as E3-on hintette el először, hogy negyedik résszel bővül a Serious Sam-sorozat. Legutóbb két éve hallatott magáról a projekt, hogy aztán a Reboot Develop konferencián ismét leleplezzék.

Wasteland 3 - csak a jövő év végén

Az eddig is ismert volt, hogy a Wasteland közösségi finanszírozásból készülő harmadik felvonása leghamarabb 2019-ben jelenhet meg, de az csak most derült ki, hogy annak is a legvégén, valamikor a negyedik negyedévben érkezik.