Hírarchívum - 2018. április

Brit toplista: rekorder a God of War és a Yakuza 6

Kratos skandináv ámokfutása letaszította a trónról a Far Cry 5-öt, és a God of War lett a frencsájz történetének legjobban fogyó darabja a briteknél. A Sega is hasonló debütöt ért el a Yakuza 6: The Song of Life-fal.

Graveyard Keeper - egy temetőszimulátor, jöhet?

Ha minden vágyad, hogy középkori temetőcsősz legyél, akkor itt az alkalom! A Graveyard Keeperben egy temetkezési vállalkozást üzemeltethetsz, folyamatosan bővítve a sírkertet. Még boszorkányégetést is vállalhatunk!

Total War: Thrones of Britannia - terítéken Mercia

A Merciai Királyság a hatalma csúcsán majdnem az összes angolszász királyságot meghódította. Naná, hogy ez a frakció is játszható lesz a Total War Saga: Thrones of Britanniában, lássuk, mit érdemes tudni róla!

Hearthstone - infók a Witchwood single módjáról

Noha a Hearthstone legújabb kiegészítője két hete jelent meg, a beígért egyjátékos mód még várat magára. Szerencsére a Blizzard elárult pár konkrétumot a Monster Huntról. Az adalék csütörtökön élesedik.

God of War - harci tippek és trükkök

A hétvégén sem maradt parlagon a PlayStation YouTube-csatornája, a készítők két oktatóvideót tettek közzé a God of Warról. Ha túl izzasztónak találod a szörnyekkel vívott harcot, érdemes megfontolni a tanácsokat!

Donkey Kong Country - ismerd meg a főhősöket!

Hamarosan Nintendo Switch-en is napvilágot lát a Donkey Kong Country: Tropical Freeze. Az új kiadásban kedvenc gorillánk mellett egy másik főhőst, Funky Kongot is irányíthatjuk. Mindkét emberszabású saját előzetest kapott.

Túlmutat az eredetijén a Final Fantasy VII Remake

Nem csupán pár HD-textúrával és szélesvászon-támogatással szúrja majd ki a szemünket a Final Fantasy VII Remake. A Square közzé tett egy álláshirdetést, mely szerint egy, az eredetijét túlszárnyaló, új alkotáshoz keresnek munkatársat.

CS:GO - ismét játszható kompetitíven a Dust II

A tavaly októberi rework után ismét a Competitive Map Pool része lesz a Counter-Strike_történelem talán legismertebb térképe, a de_dust2. Emiatt a játékosok határozatlan ideig búcsút mondhatnak a Cobblestone-nak.

Stormdivers - a Resogun fejlesztőinek új játéka

A káprázatos neon shoot 'em upjairól híres Housemarque stúdió bejelentette a legújabb játékát. A Stormdivers eltér az eddigi formulától, egy olyan multiplayer-központú címet kapunk, amely kicsit sem hasonlít a cég korábbi munkáira.

A Valve-hoz csatlakozik a Firewatch csapata

A videojátékóriás felvásárolta a Campo Santo fejlesztőstúdiót. A tizenkét fős team továbbra is játékfejlesztéssel fog foglalkozni, és tovább dolgozhatnak majd a jelenlegi projektjükön is.