Hírarchívum - 2018. április

Code Vein - ezt gondolják a rajongók

Az idei PAX Easten kipróbálható volt a Bandai Namco szárnyai alatt készülő, Dark Soulsra hajazó Code Vein. A kiadó pedig megkérdezte a rajongókat, mit is gondolnak az eddig látottakról.

Gears of War-játékhoz toboroz a Splash Damage

Végül a múlt héten nem mutatkozott be a sorozat legújabb epizódja, de egyre biztosabb, hogy már készül a folytatás. És úgy tűnik, az előző rész munkálataiba besegítő Splash Damage ezúttal komolyabb feladatokat is kapott.

Two Point Hospital - fontos a jó hangulat

Vadonatúj videónaplót kapott a Theme Hospital szellemi örökösének titulált Two Point Hospital. Ebben a játékot készítő csapat munkatársai arról mesélnek, mennyire nehéz volt személyiséggel felruházni a karaktereket.

Utolsó, fagyos előzetesen a Frostpunk

Megérkezett a This War of Mine fejlesztőinek a legújabb játéka, a Frostpunk, amiben egyszerre kell majd a városunkat menedzselnünk és sikeresen túlélnünk a zord körülményeket.

Képeken a Final Fantasy XIV következő frissítése

A Square Enix közzétett egy halom screenshotot a közkedvelt Final Fantasy-MMO 4.3-as frissítéséről. Az Under the Moonlight címmel ellátott update egy vadiúj raiddel és pár új funkcióval bővíti az online játékot.

Betiltották Belgiumban a fizetős loot boxokat

Komoly lavinát indított el az EA tavalyi Battlefront II-botránya. Hollandia után immáron Belgium is szerencsejátéknak (s mint olyan, illegálisnak) minősítette a videojátékos loot boxokat. Az ügynek persze rengeteg érintettje van.

Premierdátumot kapott a Sonic Mania Plus

Még idén nyáron megérkezik a Sonic Mania kibővített kiadása, amely többek közt két új karaktert és egy vadiúj játékmódot hoz a játékba. Egy rövid, de annál hangulatosabb előzetessel készülhetünk fel a retro sidescroller kalandokra.

Takaréklángra került a PC-s Halo Online

Leállt az egyik legimpozánsabb rajongói Halo-projekt. A Halo 3 többjátékos módját PC-re hozó ElDewrito fejlesztése most parkolyópályára került, miután a Microsoft erre szólította fel a modot építgető fejlesztőcsapatot.

Switch-en a South Park: The Fractured but Whole

Végre a Nintendo konzolján is megjelent a második South Park-játék. Befutott egy launch trailer is, amely láttán mi egyől mennénk is vissza a coloradói kisvárosba szuperhősöset játszani.

Iron Spider-öltözék jár a Spider-Man előrendelőinek

A Bosszúállók: Végtelen háború inspirálta azt a kosztümöt, melyet az előrendelők zsebelhetnek be az Insomniac Spider-Man-játékához. Rövid előzetesen mutatjuk, hogy hogyan is fest a ruha akció közben.