Hírarchívum - 2018. április

Csupán egy dollár májusban az Xbox Game Pass

Mutatjuk, hogy mit hoz jövő hónapban a Microsoft havidíjas szolgáltatása! Aki még sosem fizetett elő az Xbox Game Passre, az májusban egy tábla csoki áráért válogathat egy rakás nagyszerű játék közül.

Megjelent a Harry Potter: Hogwarts Mystery

Végre nem kell tovább várni a baglyokra, hogy meghozzák a levelünket a Roxfortból, mostantól bárki varázsló lehet - már aki rendelkezik androidos vagy iOS-es telefonnal, illetve tablettel.

Befutott a PlayStation Plus májusi kínálata

Az előző havi PlayStation Plus kapcsán azt mondtuk, hogy 2018 tavaszán jó dolog PlayStation-tulajdonosnak lenni. Azt azonban mi sem gondoltuk, hogy ennyire: a májusi hónap szintén remek felhozatallal büszkélkedhet.

11-11: Memories Retold - világháború és festészet

Egyedi játékkal, vagy mondhatni egy konkrét művészeti alkotással kapunk lehetőséget az első világháború megismerésére. A készítők minden szempontból egy teljesen új élményt és érzést ígérnek az érdeklődők számára.

Jövő hónapban érkezik a Fox n Forests

Kevesebb mint két évvel a sikeres Kickstarter-kampány után megjelenési dátumot kapott a Fox n Forests. Pár hét múlva belevethetjük magunkat az ötödik évszak elleni küzdelembe.

Dán akció a Steamen

Az eheti Steam Midweek Madness rendkívül érdekesre sikerült, ugyanis a sokszínű és izgalmas leárazott játékok mindegyikében egyetlen tényező közös: ez pedig nem más, mint Dánia.

Pillars of Eternity II - mi várható a premier után?

Az Obsidian Entertainment az alapjáték megjelenése után sem hagyja parlagon a Pillars of Eternity II: Deadfire-t. Három kiegészítő készül hozzá, amelyekhez külön-külön, vagy a szezonbérlet birtokában juthatunk hozzá.

A jövő hónapban landol PS4-en a Tacoma

A Gone Home fejlesztőinek új játékára elég sokat kellett várniuk a PS4-tulajoknak, de a Fullbright csapata bejelentette, hogy májusban végre ők is megkapják a Tacomát. Tartalmilag a legteljesebb verzióval vigasztalódhatnak.

A Bosszúállók a LEGO Marvel Super Heroes 2-ben

A Traveller's Tale is felkészült a Bosszúállók: Végtelen háború premierjére. A moziból ismerős karakterek mellett egy új pályával bővült a LEGO Marvel Super Heroes 2 felhozatala, és nem is kérnek sokat a DLC-ért.

Ilyen verdákkal nyomulunk az Onrush-ban

A Driveclub fejlesztőinek legújabb off-road címében nyolc járműosztály kapott helyett a legújabb előzetesben pedig megismerkedhetünk mindegyikkel. Egy biztos, bármelyiket is választjuk, hajmeresztő akció és durva kihívások várnak ránk.