Hírarchívum - 2018. április

Csapj le ingyen a The Witcher: Enhanced Editionre!

Biztos sokan vannak olyanok, akik anno lemaradtak Ríviai Geralt első kalandjáról. A GOG-nak hála most bárki ingyen hozzájuthat a The Witcher: Enhanced Editionhöz, csupán a Gwentet kell telepítenie hozzá!

Megvan a Strange Brigade dátuma

A Rebellion 1930-as években játszódó kooperatív shootere a nyár végén veszi be a boltokat. Az egzotikus helyekre kalauzoló játékban különféle képességekkel felvértezett kalandorokat irányítunk, és mitikus lényekkel csapunk össze.

Destiny 2 - ilyen lesz a Warmind DLC

A Bungie a tegnapi livestreamben lerántotta a leplet a Destiny 2 második fizetős DLC-jéről, a Warmindról. A kiegészítőben visszatérhetünk a Marsra, ám ezúttal nem a vörös sivatagokhoz látogatunk, hanem a bolygó jégsapkájához.

Dark Souls Remastered - a halál újra lecsap

Lassan ráfordulunk a májusra, és így a Dark Souls Remastered megjelenésére is, ezért már időszerű volt, hogy a Bandai Namco elérhetővé tegye az előrendelési lehetőséget. Az eredeti PC-s változat tulajdonosai különösen örülni fognak.

Májusban PS4-re költözik a H1Z1

A következő hónapban újabb szereplővel bővül PlayStation 4-en a battle royale-játékok felhozatala, méghozzá a H1Z1 személyében. A játék free-to-play lesz, vagyis bárki kipróbálhatja majd.

Wolfenstein II - júniustól már Switch-en is

Egy ideje már tudjuk, hogy Nintendo Switch-en is lehetőségünk lesz nácikat mészárolni, de eddig nem volt ismert, hogy mikor. Ennek vége, a Bethesda hivatalosan is megerősítette, hogy júniusban jön az átirat.

HWSW: Könnyen feltörhető a Switch

Az NVIDIA Tegra-lapkák coldboot hibája kalóztartalmak hullámát indíthatja el, ráadásul a sérülékenység felfedezői szerint szoftveres javítással sem lehet orvosolni - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Destiny 2 - ma mutatkozik be az új DLC

A jövő hónap elején jelenik meg a Destiny 2 következő nagy tartalmi frissítése, a Warmind, amit hivatalosan ma este mutat be egy Twitch-stream keretein belül a Bungie. Addig azonban érdemes meglesni a DLC korai kedvcsinálóját!

Komoly anyagi háttérrel startol a Fortnite Kínában

Több mint 15 millió dollárt fektet a Tencent a battle royale-játék kínai debütálásába. A pénz felét tartalomgyártásra és a streamerek támogatására, a másik felét pedig az eSport-infrastruktúra kialakítására költenék majd.

Átalakult a GOG, itt vannak a közösségi funkciók

Nemcsak egyszerű webshop már a GOG, a Steamhez hasonló közösségi felület létrehozásán dolgozik a lengyel CD Projekt. Mostantól mindenki a saját testre szabható profilján követheti nyomon a játékokban elért eredményeit.