Hírarchívum - 2018. május

Ingyen tölthető a Raiders of the Broken Planet

Az elmúlt egy esztendő alatt ugyan nem váltotta meg a világot a MercurySteam játéka, a Raiders of the Broken Planet, azért az mindig nemes kezdeményezés, ha egy fejlesztő ingyen kínálja az alkotását.

Bemutatkozott a Battlefield V

Lezajlott az Electronic Arts nagy csinnadrattával beharangozott Battlefield V-bemutatója. A játékról számos részlet napvilágot látott, és az első trailert is megkaptuk a műsor folyamán.

Itt nézd élőben a Battlefield V-bejelentést!

Ma este 10-től az EA és a DICE lerántja a leplet a következő Battlefieldről, amely újra a második világháború vérzivataros csatatereire kalauzolja a játékosokat. A livestreamet élőben követhetitek nálunk.

Mario + Rabbids - mozgásban a Donkey Kong-pakk

Hamarosan megérkezik a Mario + Rabbids év elején bejelentett sztorikiegészítője, a Donkey Kong Adventure Pack. Kedvenc gorillánk Rabbid Peach és Rabbid Cranky oldalán indul kalandra.

Már a DC-gonoszok LEGO-játékát teaseli a Warner

Iparági bennfentesek már az év elején lelőtték a Warner meglepetéseit LEGO-fronton, azóta tudjuk, hogy a LEGO The Incredibles mellett egy, a DC-univerzum gonoszaira fókuszáló játékot is kapunk majd. Hamarosan be is jelentik.

Launch traileren a Dark Souls: Remastered

Már csupán két nap van hátra a legendás From Software-játék remasterelt kiadásáig. A megjelenéshez szánt előzetes pedig már most nézhető - Anor Londo folytonos naplementéje sosem volt még ilyen szép.

Augusztus végén jön a Naruto to Boruto

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a multiplayer-orientált Naruto to Boruto: Shinobi Striker, emellett egy tartalmas előzetest és néhány screenshotot is megnézhetnek a játékra áhítozó rajongók.

A Just Cause 3 motorját használja a Rage 2

Mint tudjátok, a Rage folytatását az Avalanche Studios közreműködésével hegeszti az id Software, és úgy tűnik, nem csak a Mad Max fejlesztése során szerzett tapasztalatok miatt igazolta le a srácokat a Bethesda.

PC-re tart a Sunset Overdrive?

Sokat kellett böjtölnünk érte, de úgy tűnik, végre PC-n is tiszteletét teszi a Sunset Overdrive. A portról a koreai korhatár-besorolásért felelős szerv honlapja árulkodik, ahol már felbukkant a játék adatlapja.

Rocket League - tengerpart és pálmafák

A Psyonix alkotásáról sok mindent el lehet mondani, azt azonban nem, hogy a készítői magára hagyták volna az elmúlt három évben. Új aréna, új autó, új event, új díszítések a láthatáron. Érdemes lesz focizni a nyáron!