Hírarchívum - 2018. május

Sea of Thieves - ezt tartalmazza a Hungering Deep

A tenger mélyén rejtőző óriáscápa nem csak a mítoszok szüleménye, a vadászatra pedig magunkkal vihetünk egy új hangszert, egy beszélőtölcsért és egy halom kozmetikai újdonságot is!

Egyéves a Tekken 7 - ingyen DLC-t kapunk

Lassan egy éve püfölhetjük egymást a Bandai Namco bunyós játékának hetedik részében. Az eseményt megünnepelvén hamarosan a markunkat ütheti egy rakás kosztüm, mégpedig teljesen ingyen.

Jaina: "Reunion" - új Warcraft-képregény érkezett

Habár Azeroth hősei sikeresen visszaverték a Légió ostromát, a Horda és az Alliance ismét egymás torkának estek. A keserű múltú mágus, Jaina Proudmoore pedig visszatér Kul Tiras szigetére, hogy megóvja népét a közelgő veszedelemtől.

Másfélmillióan játszottak a PS4-es H1Z1-nal

És ezek csupán a nyílt béta első 24 órájának az eredményei! A PlayStation 4-re költöztetett free-to-play battle royale-játék lehet a Fortnite első nagyobb konkurense a platformon.

Visszatér a kézikonzolok piacára a Sony?

John Kodera, a Sony Interactive Entertainment új vezetője a legutóbbi tokiói befektetői konferencián sokat mesélt a PlayStation jövőjéről, melyben egyáltalán nem zárta ki egy újabb kézikonzol esetleges érkezését.

Korábban érkezett PC-n a Dark Souls Remastered

Valaki egy kicsit túlbuzgó lehetett, hiszen a hivatalos megjelenés előtt egy nappal került fel Steamre a Dark Souls Remastered. A PC-s játékosok tehát már mától dicsérhetik a napot Solaire of Astora társaságában.

Folytatódik a Leisure Suit Larry

Egy német stúdió, a CrazyBunch hivatalosan is megerősítette, hogy visszatér imádott nőcsábászunk, aki az időben nagyot ugorva, a 21. században, vagyis napjainkban igyekszik kidumálni a csajokat a bugyijukból.

Kingdom Come: Deliverance - DLC-ütemterv

A Mafia II fejlesztőiből verbuvált Warhorse hivatalosan is bemutatta, hogyan alakul majd a Kingdom Come: Deliverance következő egy évben várható DLC-inek a pontos megjelenési ütemterve.

HWSW: Új Blade gamer notebookkal támad a Razer

Frissítette notebook-portfólióját a gamer hardvereiről ismert Razer, a cég továbbá egy új, a korábbi modellnél barátságosabb áron piacra kerülő, külső GPU-házat is bemutatott.

Újabb Fighting EX Layer-bunyósok mutatkoztak be

Viszonylag komoly csend övezi a Street Fighter EX-szériát fejlesztő Arika legújabb verekedős játékát, a Fighting EX Layert, ám ezúttal egy 12 perces videót kaptunk a cím újabb szereplőiről.