Hírarchívum - 2018. május

Megérkezett a The Crew 2 gépigénye

A Ubisoft mindent megtesz, hogy a PC-játékosok nyeregben érezzék magukat a The Crew 2-ben. Az engine remekül skálázható, így minden konfiguráció tulajdonosa megtalálja a számítását. A beugrószint is egészen baráti.

Online multi nélkül startolt el a Tennis World Tour

Megjelent a Breakpoint várva-várt teniszjátéka Xbox One-on és PS4-en, ám egy fontos funkció nem készült el a premierrre. Az online multiplayer még nem érhető el, s csak később élesedik. Itt a launch trailer!

Amerikai toplista: a God of War vitte az áprilist

Hasonlóan a brit piachoz, Kratos az Egyesült Államokban sem talált legyőzőre áprilisban. A legkeresettebb konzol a PlayStation 4 lett az NPD Group legfrissebb jelentése szerint, a hardveres eladások 15 százalékkal nőttek.

Jönnek a single kihívások a Friday the 13th-játékba

Noha tavaly nyárra ígérte a Gun Media a Friday the 13th: The Game egyjátékos módját, végül egy év késéssel, a hónap végén élesedik. A single player kihívásokban Jasont irányítjuk, a táborozók legnagyobb kárára!

Agony - ilyen lesz az extra játékmód

A Madmind Studios további információkkal szolgált a közelgő horrorjátékuk Agony módjáról. Itt egy véletlenszerűen generálódó pályán kell túlélnünk, változó küldetésekkel és célokkal. A szavatossággal nem lesz gond!

Ingyenes az Unreal Gold Edition

Az Epic Games Unreal-sorozata húszéves lett, és ennek örömére a fejlesztők ingyenesen letölthetővé tették a klasszikus első rész Gold-változatát a Steamen és a GOG-on. Két napod van behúzni a shootert.

Szeptemberben jön az Immortal: Unchained

A svéd Toadman Interactive a Dark Souls játékmenetét ötvözi a külső nézetes lövöldékével. Most végre napra pontos dátumot kapott az Immortal: Unchained, amely még a hardcore arcoknak is kellő kihívást nyújt.

Még több Yakuza-remaster érkezik PS4-re

Ha eddig lemaradtál volna a Yakuza 3-ról, a Yakuza 4-ről vagy a Yakuza 5-ről, akkor van egy jó hírünk! A Sega bejelentette, hogy mindhárom játék felújított változatát elkészíti, igaz, a nyugati verziók dátumáról még nincs hír.

Launch traileren a Detroit: Become Human

Már csak két nap választ el minket a Quantic Dream legújabb interaktív thrillerjátékának megjelenésétől. Kemény döntések várnak ránk a futurisztikus Detroitban, de a launch trailer szerint az akció sem hiányzik majd.

Sony: életciklusa végéhez közelít a PS4

A Sony Interactive Entertainment fejese szerint a PlayStation 4, mint hardver, már túlesett a piaci csúcspontján. A konzoleladások helyett mostantól a már meglévő játékosok kielégítésére kerül majd a hangsúly.