Hírarchívum - 2018. május

Az Apple blokkolta a Steam Linket

Az Apple megvonta a jogot a Valve-tól a Steam Link kiadásához az App Store-on keresztül. Az Apple szerint az alkalmazás teljes mértékben szemben áll az applikációkkal kapcsolatos irányelveikkel.

Elstartolt a Dauntless nyílt bétatesztje PC-n

A Phoenix Labs Monster Hunterre hajazó akció-szerepjátékát már minden érdeklődő kipróbálhatja PC-n. A Dauntless nyílt bétája kezdetét vette, és a végleges verzió megjelenéséig játszható marad.

Elindult a Steam tavaszi vására

A Steam tavaszi vásárára, pontosabban a Steam Spring Cleaning Event végre kezdetét vette. Minden felhasználót napi feladatok várnak - ezek teljesítésével trófeákat és jelvényeket szerezhetünk.

E3 2018: Teasert kapott a The Sinking City

A Frogwares egy vadonatúj teaser trailerrel hangolódik az E3-as bemutatóra. Az 1920-as években egy magánnyomozó érkezik az árvízzel sújtott Oakmont városába. Ki kell derítenünk, hogy milyen rejtélyes erő szállta meg a környéket.

Nem lesznek loot boxok a Battlefield V-ben

Habár a bejelentéskor a DICE külön kiemelte, hogy csak kozmetikai elemeket vehetünk valódi pénzért, most már az is világos, hogy loot boxok sem lesznek a Battlefield V-ben. A készítők szeretnék elkerülni a népharagot.

A Logan rendezője dirigálja a Boba Fett-filmet?

Az előrejelzések szerint hiába teljesít majd visszafogottan a kasszáknál a különálló Solo-film, a Disney csak nem mond le az antológiamozikról. Úgy tűnik, az Obi-Wan Kenobi-film mellett Boba Fett önálló bemutatkozása is sínen van.

Júniusban jön a Far Cry 5 első DLC-je

Június első hetében mutatkozik be a Far Cry 5 első megjelenés utáni extra tartalma, a Hours of Darkness. A csomag főhőse Wendell Redler lesz, akivel Vietnamban teszünk majd egy kitérőt.

F1 2018 - egy kör Monacóban

A hétvégén Monacóba látogat a Forma 1 mezőnye, így a Codemasters ehhez igazította az F1 2018 első játékmenet-bemutatóját, amit az Alfa Romeo Sauber F1 Team pilótája kommentál.

Vampyr - egy órányi vérszívás

A Focus Home Interactive és a Dontnod nemrég tartott egy fejlesztői kérdezz-feleleket a Twitchen, miközben eléggé részletesen bemutatták a Vampyr egyik fő játékelemét.

E3 2018: Ezekkel a játékokkal készül a Ubisoft

A francia kiadó is hangolódik a hamarosan elrajtoló E3-ra, így egy friss videóban nemcsak felidézik, mi történt a tavalyi expón, de azt is előrevetítik, milyen játékokkal fognak foglalkozni majd a saját konferenciájukon.