Hírarchívum - 2018. szeptember

Érkezik az xboxos billentyűzet- és egértámogatás

Már régóta tervben volt az, hogy az Xbox One-on lehetőségünk lesz billentyűzet és egér segítségével is játszani a kontrollerek mellett, ám konkrét részletekkel sosem találkozhattunk a témát illetően. Egészen idáig.

Rohamosan közelít a Mark of the Ninja: Remastered

Már korábban is tudni lehetett, hogy érkezőfélben van a multiplatform Mark of the Ninja: Remastered, a napokban azonban új előzetest, valamint konkrét megjelenési dátum is érkezett az alkotáshoz.

Megkapta utolsó előzetesét a Forza Horizon 4

Pár nap, és boltokba kerül a Microsoft idei nagy dobása, a Forza Horizon 4, melyet most a launch trailerén is megcsodálhatunk. Az eddigiek alapján nagyon úgy fest, hogy a Microsoftnak sikerült valami igazán maradandót alkotnia.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem panaszkodhatnak a játékosok, tartalmas hetünk van játékmegjelenések tekintetében. Szokásunkhoz híven összeszedtük, hogy mire számíthattok ezekben a napokban.

Újra ingyenesek a Battlefield prémiumtartalmai

Lemaradtál a hónap elején ingyenesen megszerezhető Battlefield 1 és Battlefield 4 Premium Passokról? Akkor remek hírünk van a számodra, ugyanis az Electronic Arts újból megismétli a kihagyhatatlan akciót!

Fejlesztőt váltott a Friday the 13th: The Game

Már nem dolgozik tovább az IllFonic csapata a Friday the 13th: The Game-en - jelentette be a kiadó, a Gun Media. Mint írják, az eredeti fejlesztő szerződése lejárt, innentől a tokiói Black Tower Games foglalkozik a játék polírozásával.

Just Cause 4 - ő lesz Rico riválisa

Ismerkedjetek meg a csábos Gabriela Moralesszel, a hírhedt Fekete Kéz szervezet vezetőjével, aki valamiért nagyon megorrolt főhősünkre, Rico Rodriguezre. Naná, hogy tettlegessé vajul az ellentétük!

Máguspárbaj a Legendás állatok folytatásában

Novemberben kerül a mozikba a Legendás állatok: Grindenwald bűntettei, amelyben a főhős, Goethius Salmander visszatér Angliába, ahol két nagy hatalmú varázsló összecsapásának lesz szemtanúja.

Íme, az Assassin’s Creed: Odyssey launch trailere

Másfél hét múlva tárulnak fel az ókori Görögország kapui, így Kassandra és Alexios kalandjára még várnunk kell egy kicsit. A Ubisoft azonban nem húzta az időt, máris itt a premier mellé csatolt előzetes!

Hitman 2 - leszámolás a kolumbiai drogbárókkal

Vadonatúj gameplay trailert kapott a novemberben érkező Hitman 2. Ezúttal a korábban beharangozott kolumbiai küldetést mutatja be az IO Interactive, ahol drogbárókat likvidálhatunk a dzsungel mélyén.