Hírarchívum - 2018. szeptember

Komplex vadvilággal operál a RDR 2

Vészesen közeleg a Red Dead Redemption 2 megjelenése, így érthető, hogy a Rockstar finoman adagolja az új információkat róla. Ezúttal a vadvilágról lesz szó: minden állat levadászható és kihalászható.

Mobilokra költözött a Monster Hunter

A Capcom egy prémium mobiljátékkal kedveskedik a szörnyvadászós széria rajongóinak. A korábban 3DS-re megjelent Monster Hunter Stories már elérhető iOS-re és Androidra is, a demót viszont bárki letöltheti.

Black Desert Online - irány a sárkányok földje!

A Pearl Abyss bejelentette, hogy novemberben érkezik a nyugati szerverekre a Black Desert Online következő kiegészítője. A Drieghanban a "sárkányok földjére" indulunk, ami a törpök hegyvidéki otthona is.

Így nézett ki a Telltale-féle Stranger Things-játék

Pont délelőtt kaptuk a hírt, miszerint a TV-sorozat felett is bábáskodó Netflix nem hagyja elúszni a Stranger Things-kalandjátékot. Most néhány jelenet erejéig megnézhetjük, hogy állt a Telltale a játékkal.

Dark Souls Remastered - maradj nyugodt!

Meglepően vicces előzetest kapott a Dark Souls Remastered Switch-verziója, holott nem egészen poénos játéknak ismertük meg a From Software klasszikusát. "Maradj nyugodt!" - ez áll a címben, s bizony kell is hozzá némi önkontroll.

League of Legends - Ezreal-rework a láthatáron

Ismét egy klasszikus League of Legends-karakter örülhet a Riot szeretetcsomagjának. Az ifjú felfedező, Ezreal átdolgozott képességeket és egy rakás ráncba szedett skint kap. Mindehhez persze trailer is érkezett.

Mégis méltó befejezést kaphat a The Walking Dead?

Talán egy szériát sem érintett annyira negatívan a Telltale Games bezárása, mint a 2012 óta futó The Walking Deadet. Habár a The Final Season két rész után félbe maradt, úgy tűnik, mégis van remény az utolsó két epizód sorsát illetően.

Így pöfög a Nickelodeon Kart Racers

Előzetest kapott a Mario Kart-játékokra és társaira hasonlító Nickelodeon Kart Racers. A gameplay jelenetekkel megfűszerezett előzetes során volánhoz ül Spongyabob, Arnold, de még a Fecsegő tipegők is!

Előzetest kapott a Battlerite Royale

A jelenleg bétafázisban lévő Battlerite Royale holnaptól csatlakozik a Steam Early Access kínálatához. A csapatos arénajáték karaktereit egymásnak eresztő battle royale-cím igazi különlegességnek tűnik a Fortnite és PUBG által uralt szcénában.

Továbbra is készül a Stranger Things-játék

Mindenkit váratlanul ért a Telltale Games hirtelen bezárása, s ennek valószínűleg nem örültek a Netflixnél sem. A Stranger Things-játékadaptáció eddigi tervei tehát füstbe mentek, de a sorozatért felelős cég ezt nem hagyja annyiban.