Hírarchívum - 2019. január

Érdekes statisztikák a Resident Evil 2-ről

Manapság a csapból is a Resident Evil 2 folyik, a Capcom pedig tovább dagasztja a hype-ot, hiszen megosztott pár érdekességet a játékosok szokásairól. Tudtátok, hogy a többség elsőre Leont választotta?

Vadiúj Alice-játékon dolgozik American McGee

Már a designer is bevallotta, hogy Alice következő kalandján dolgozik, bár egyelőre még tervezési fázisban van a projekt, így egyhamar ne is számítsunk rá. Ha minden igaz, az Alice: Asylum az előzményeket meséli el

Útnak indult a Genesis Alpha One

Nagy fába vágta a fejszéjét a Radiation Blue a Genesis Alpha One-nal, amely számos műfajt kever össze. Egy roguelike mechanikára épülő, belső nézetes sci-fi túlélőjátékról van szó, amelyben még a saját hajónkat is felépíthetjük.

Praey for the Gods - indul a korai hozzáférés

A No Matter Studios játékát bevallottan a Shadow of the Colossus inspirálta. Már három és fél év eltelt a bejelentés óta, de végre nyakunkon a játszható verzió. A Praey for the Gods holnap landol a Steam Early Access kínálatában.

Megérkezett a DiRT Rally 2.0 gépigénye

A Codemasters elárulta, milyen konfigurációval érdemes nekivágni a DiRT Rally 2.0-nek. A beugrószint nem egy nagy durranás, viszont az ajánlott rendszerkövetelmények között már egy GeForce GTX 1070 szerepel.

Először mozog a Power Rangers: Battle for the Grid

Végre belenézhetünk a január közepén leleplezett Power Rangers: Battle for the Gridbe, melyben 3v3-as csatákat vívhatunk az immár 25 éves frencsájz karaktereivel.

Íme, a Games with Gold februári játékai

Februárban is lesz miből szemezgetni a Gold-tagság előfizetőinek. Egy retroplatformernek, vagy egy partijátéknak örülnétek jobban? Jedinek vagy asszaszinnak öltöznétek inkább farsangkor?

Nem csak PlayStationre fejleszt a Quantic Dream

A kínai NetEase befektetőként támogatja majd a Heavy Rain, a Beyond: Two Souls és a Detroit: Become Human fejlesztőstúdióját. A közös cél továbbra is a minőségi játékok fejlesztése lesz a következő generációban - ezúttal több platformon.

Hétvégén ingyen játszhatsz a Gears of War 4-gyel

Az Xbox Game Pass egyik húzócímeként szinte csak az nem játszott még a Gears of War 4-gyel, aki szándékosan elkerülte. Ha mégis kimaradt volna, akkor most hétvégén minden Xbox Live Gold-tag bepótolhatja a dolgot.

Újabb hat játékkal bővül az Xbox Game Pass

A Microsoft elhúzta előttünk a mézes madzagot: a Crackdown 3 mellett öt másik játékkal bővül hamarosan az Xbox Game Pass kínálata, azok címeit azonban trükkös módon eltakarták. Indulhat a találgatás!