Hírarchívum - 2019. január

Dogfighter: World War 2 - traileren a szcenáriók

Hangulatos előzetest kapott az Iggymob különös második világháborús repülős shootere. A többjátékos ütközetekre kihegyezett játék első ránézésre igazán autentikusnak hat... amíg meg nem látjuk a lobogó fülű ebeket!

Befutott a Nintendo Switch 7.0.0-s frissítése

A nagy, kerek számú frissítés meglepően kevés újítást hoz majd a Switch-tulajok mindennapjaiba. Néhány új nyelv és a stabilabb rendszer mellett néhány New Super Mario Bros. U Deluxe témájú ikonnal gazdagodtunk.

Frissítve: Metro Exodus - kizárólag az Epic Store-on

A 4A Games és a Deep Silver is megerősítette, hogy a hamarosan megjelenő Metro Exodus PC-s változata mostantól csakis az Epic Games Store-on lesz elérhető. Akik esetleg már a Steamen előrendelték a játékot, azokat nem érinti a változás.

Idén tavasszal érkezik a S.W.I.N.E. HD Remaster

A Stormregion ikonikus stratégiai játéka, a S.W.I.N.E. hamarosan jókora ráncfelvarrást kap! A nyulak és disznók háborúja soha nem volt még ennyire látványos és gördülékeny.

One Piece: World Seeker - ilyen a karmarendszer

Csupán két hónap van hátra a One Piece: World Seeker megjelenéséig, és nem lepődünk meg azon, hogy a Bandai Namco most bőkezűbben osztogatja a látnivalókat. A legújabb képek mellett néhány friss infóval szolgálhatunk.

Az Apple sem marad ki a játékstreamingből?

Egy jelentés szerint az Apple már előrehaladott tárgyalásokat folytat a fejlesztőkkel a saját játékstreaming platformja kapcsán. A munkálatok még korai fázisban vannak, de ettől még nagy durranás lehet belőle.

Csak ősszel számíthatunk a DOOM-filmre

A Universal Studios közelgő DOOM-adaptációja csak 2019 őszén érkezik, mivel a digitális effektusokért felelős szakembereknek több időre van szüksége a látvány tökéletesítésére. Reméljük, megéri várni rá!

A Starbreeze tudta, hogy baj van a Walking Deaddel

Az Eurogamer utánajárt a Starbreeze-t sújtó átoknak, és annak, hogy miért lett sikertelen az Overkill's The Walking Dead. Kissé faramuci módon a stúdió fejese saját csapatát hibáztatja a kudarcért, de az éremnek két oldala van.

Re-Legion - dátumot kapott a cyberpunk RTS

Saját kultuszt alapíthatsz az Ice Code csapatának cyberpunk stratégiájában - most már azt is tudjuk, mikor. A Re-Legion január utolsó napján landol a Steam kínálatában, s ennek örömére egy friss trailert is kaptunk.

Hárommillió példánynál jár a Resident Evil 2

Remekül nyitott a Resident Evil 2 remake-je. A Capcom bejelentette, hogy az első héten hárommillió példányt szállítottak le a horrorjátékból világszerte. Ezenkívül dátumot kapott az első ingyenes sztori DLC, a Ghost Survivors.