Hírarchívum - 2019. január

Pingvines traileren a Subnautica: Below Zero

A várakozásoknak megfelelően a mai napon befutott a népszerű vízalatti felfedezős játék önálló kiegészítőjének első trailere. Ha az alapverzió borzalmai nem lettek volna elég traumatikusak, akkor íme, az izzó szarvú sarki muréna!

Íme, a Civilization VI: Gathering Storm újdonságai

Újabb videót adott ki a 2K és a Firaxis Games a Sid Meier’s Civilization VI második, Gathering Storm címmel érkező kiegészítőjéhez, melyben közel hat percen át ismerkedhetünk majd a játék legfontosabb újításaival.

Frissítve: Világszerte leállt az Xbox Live

Ha esetleg most kapcsoljátok be az Xbox One-otokat, akkor ne lepődjetek meg, ha a dashboard helyett fekete képernyő fogad. A Microsoft tud a hibáról és gőzerővel dolgoznak azon, hogy helyreállítsák azt.

Ismét akcióban a Rage 2

A külföldi szaksajtó lehetőséget kapott, hogy megjelenés előtt kipróbálja a Rage második felvonását, így a sok-sok előzetes mellett új látnivalók is felbukkantak. A hajtás után egy negyedórás játékmenet-kedvcsinálót találtok.

Befutott a PlayStation Plus februári felhozatala

Miután tegnap lelepleződött a Games with Gold következő havi kínálata, válaszul a Sony is lerántotta a leplet a PlayStation Plus-előfizetőknek szánt februári ajándékokról.

Devil May Cry 5 - megérkezett a gépigény

Frissült a Devil May Cry 5 Steam-adatlapja, így végre kiderült, hogy a Capcom hogyan lőtte be a márciusban boltokba kerülő játék minimum és ajánlott rendszerkövetelményeit.

A Sony belsős stúdiói már a PS5-re fejlesztenek

A Niko Partners elemzője, Daniel Ahmad a ResetEra fórumán hintette el, hogy a Sony elkészült a PlayStation 5 fejlesztői változatával, a belsős stúdiók pedig már meg is kapták őket, így megkezdődtek a fejlesztések is.

Mortal Kombat 11 - kicsit csúszik a Switch-kiadás

A Nintendo UK hivatalosan is megerősítette, hogy Európában késni fog a Mortal Kombat 11 Switch-kiadása. A halasztás okait nem részletezte a disztribútor, de szerencsére csak pár hetes csúszásról van szó.

Batman: Arkham Crisis - a Rocksteady új játéka?

A Rocksteady legújabb készülő fejlesztése kapcsán már rengeteg szóbeszédet hallhattunk. Szó esett már egy új Batman-, Superman- és Igazság Ligája-játékról is, a legújabb pletykák szerint azonban tényleg vadonatúj Batman-kalandot kapunk.

HWSW: Hatalmas ugrást hozhat a DDR5 memória

Hamarosan bemutatkoznak a legújabb modulok, és ha hinni lehet a Hynixnek, akkor a DDR5 szabvány jóvoltából akár több mint duplájára nőhet majd a sávszélesség. Első hallásra ez elég komoly ugrásnak ígérkezik.