Hírarchívum - 2019. január

Remekül fest a System Shock remake

A Nightdive Studios szorgosan munkálkodik az 1994-es horrorklasszikus, a System Shock felújított változatán. Az eredmény pedig látvány szempontjából egészen pazar - nézzünk is bele a legújabb videóba!

KotOR 3 - a BioWare többször is el akarta készíteni

A Kotaku szerkesztője, Jason Schreier egy Twitteren adott válaszában arról mesélt, hogy a BioWare állítólag több alkalommal is jelezte, szívesen elkészítené a Knights of the Old Republic régóta várt harmadik részét, de eddig nem jártak sikerrel.

Forza Horizon 4 - 7 millióan próbálták eddig ki

Bejött a Forza Horizon 4-nek, hogy az Xbox Game Pass szolgáltatáson keresztül is elérhető, az októberi megjelenés óta több mint hétmillióan voltak kíváncsian arra, hogyan is sikerült a Playground Games versenyjátéka.

Xbox One-ra költözik a Salt and Sanctuary

A két éve PlayStation 4-re, később azonban Nintendo Switchre és PC-re is ellátogató Salt and Sanctuary a jövő hónapban Xbox One-on is tiszteletét teszi. Az eredetit fejlesztő Ska Studiosnak ezúttal a BlitWorks is besegít.

Mortal Kombat 11 - Reptile és Kitana is visszatér?

A héten hivatalosan is bemutatkozott a NetherRealm következő Mortal Kombat-játéka. A leleplezéskor több ismerős karakterről is lehullt a lepel, de jelen állás szerint úgy néz ki, hogy más, régről ismert harcosok is visszatérhetnek.

Resident Evil 2 - a döntés a te kezedben van

Vadonatúj, interakttív előzetest kapott a jövő héten megjelenő Resident Evil 2. A friss kedvcsináló ismerős jelenetekkel operál, de a választás lehetősége miatt azért így is izgalmas percekben lesz részünk.

HWSW: 773 millió e-mail cím szivárgott ki

Éppen csak elkezdődött az idei év, de máris itt az év első komolyabb adatszivárgása. Közel 773 millió e-mail cím és közel 21,2 millió egyedi jelszó került nyilvánosságra. Igaz, ezek között akadnak olyanok, amelyek nem először.

Máris ingyenes hétvégén az Override

Kicsivel több, mint egy hónapja jelent meg a Modus Games mechás harci játéka, de máris ingyen kipróbálható a hétvégén mindhárom platformon. Vélhetően nem fogy olyan jól az Override: Mech City Brawl, mint azt a fejlesztő várta.

Bunyós játék készül a Power Rangersből

Már 25 éves a frencsájz, és ennek apropóján a Hasbro, az nWay és a Lionsgate bejelentette a Power Rangers: Battle For the Gridet, amely egy könnyen emészthető verekedős anyag lesz PC-n és konzolokon.

Késik konzolokon az Overkill’s The Walking Dead

Februárra vártuk a hányatott sorsú kooperatív anyag PS4-es és Xbox One-os változatát, de a Starbreeze szólt, hogy bizonytalan ideig elhalasztották a premiert. Az ok a fejlesztőcsapat teljesítményében keresendő.