Hírarchívum - 2019. január

Most érdemes visszatérni a Dragon Age: Originshez

A következő Dragon Age lassan, de biztosan formálódik a BioWare keze alatt, de egy rajongói modnak köszönhetően a sorozat első darabja is számos hibajavításon ment keresztül. Nem kevesebb, mint 790 módosításról van szó.

Konzolokra is jön a Giga Wrecker

A Pokémon fejlesztőinek játékát eddig csak a Steamen érhettük el, de a minap kiderült, hogy PS4-re, Xbox One-ra és Switchre költözik a Giga Wrecker. A játékban egy robothadsereget kell megfékeznünk egy posztapokaliptikus világban.

A Bungie elárulta, mi lesz a Destiny 2 jövője

Most először szólalt meg a Bungie illetékese az Activisionnel való szakítás után. A frencsájz rendezője, Luke Smith röviden felvázolta, hogy mi várható a jövőben a Desiny 2-vel kapcsolatban. Aggodalomra nincs ok.

The Division 2 - gyorsabban fut DirectX 12-n

A Ubisoft technikai igazgatója, Calle Lejdfors nemrégiben interjút adott, amiben megerősítette, hogy a The Division 2 a DirectX 11 mellett a DirectX 12-t is támogatja PC-n, ráadásul utóbbi API-n még magasabb framerate-t csikarhatunk ki.

Layers of Fear 2 - trailer és fejlesztői napló érkezett

Egy friss, hátborzongató trailerrel és a fejlesztőinapló-sorozatának első epizódjával jelentkezett a Bloober Team. Utóbbiban a fejlesztők mesélnek a helyszínről, a történetről és arról, hogy mi inspirálta a folytatást.

Mortal Kombat 11 - fontos PC-n az optimalizáció

Ha hihetünk a híreknek, akkor a Mortal Kombat 11 még a Mortal Kombat X-nél is jobban fog futni számítógépen. A PC-s port optimalizálásáért ezúttal is a QLOC csapata felel majd.

Éves bevételi rekordot döntött tavaly a Fortnite

Egy játék sem hozott egy év alatt annyi pénzt a konyhára, mint a free-to-play modellel operáló Fortnite. A csupán kozmetikai jellegű skinek, táncok és emote-ok 2,4 milliárd dollár bevételt termeltek 2018-ban.

Jump Force - két újabb harcos érkezett

Lassan véget ér a Jump Force nyílt bétája, de a Bandai Namco még ezzel párhuzamosan is képes meglepni minket pár új karakterrel. A JoJo's Bizarre Adventure Jotarója és a Dragon Quest-mangából ismert Dai is részt vesz a buliban.

Anthem - így tér el a demó a teljes változattól

Jövő hétvégén az előrendelők, egy hétre rá pedig mindenki más is kipróbálhatja az Anthem demóváltozatát. Lesz azonban pár kulcsfontosságú eltérés a végleges játékhoz képest, amiről érdemes tudnunk.

Black Ops 4 - új játékmódot kap a Blackout

Igaznak bizonyultak a Redditen keringő pletykák, hamarosan tényleg egy új játékmóddal bővül a Black Ops 4 battle royale-részlege. A jelenleg futó Down But Not Outot az Ambush szabályrendszere cseréli majd.