Hírarchívum - 2019. január

The Division 2 - ilyen a Dark Zone West

A múlt héten már belenézettünk a The Division 2 déli és keleti Dark Zone-jába, ám a Ubisoft Massive legutóbbi livestreamjében a nyugati PvP-terület került terítékre. Helyszínünk Georgetown, Wasinghton legrégebbi városrésze.

Körökre osztott harcok a Pillars of Eternity 2-ben

Noha a Pillars of Eternity 2: Deadfire csatáit eddig is szüneteltethettük, sok hardcore RPG-s arc jobban örül egy igazi körökre osztott rendszernek. Az Obisidian a következő frissítéssel ezt a funkciót is élesíti.

Shadow of the Tomb Raider - itt az új DLC

Megérkezett a Shadow of the Tomb Raider múlt héten leleplezett kiegészítője, amelyben Lara rémálmai elevenednek meg a családi kúriában. Ezen kívül kapunk egy vadiúj challenge tombot How of the Monkey Gods néven.

Nem lesz free-to-play a Fallout 76

A héten olyan pletykák ütötték fel a fejüket, miszerint a Fallout 76 ingyenes modellre vált. A rajongók ezt arra alapozták, hogy a játék dobozos példányai elfogytak az ausztrál boltokból. A Bethesda határozottan cáfol.

Resident Evil 2 - ezeket kapjuk a premier után

Pont tegnap reppentek fel szóbeszédek a Resident Evil 2 megjelenését követő ingyenes DLC-kről, mára azonban a Capcom tisztázta a helyzetet. Igen, kapunk frissítéseket, méghozzá klasszikus skineket és extra fejezeteket is.

Nyakunkon a Life is Strange 2 második epizódja

Holnap érkezik a Dontnod kalandjátékának folytatása. A sztori néhány hónappal később játszódik a nyitánynál, hőseink, Sean és Daniel a rendőrség elől menekülnek, ám a dolgok kezdenek elfajulni, s közben egyre hidegebb lesz.

Conarium - PS4-en és Xbox One-on is

Számítógépen már tavaly nyár óta játszható a Conarium, a hátborzongató horrorjáték azonban jövő hónapban a Sony és a Microsoft konzoljain is tiszteletét teszi. Érkezett ehhez egy rövid előzetes is.

Metro Exodus - a fegyverekről bővebben

Legyen szó megbízható revolverekről, összetákolt sörétesekről, vagy könnyen személyre szabható karabélyokról, az orosz metró túlélői tudják, hogy mi kell az önvédelemhez. A Metro Exodus legújabb trailere bemutatja a játék golyószóróit.

Stellaris - megvan a konzolos verzió dátuma

Nincs egyszerű dolga annak, akik egy 4X-játékot akar konzolra ültetni, nem véletlen, hogy a PC-n meghonosult műfaj egyetlen tagja sem jelent meg a jelenlegi konzolgeneráció gépein. Februártól más lesz a helyzet.

Íme, az idei Oscar-jelöltek listája

Idén sajnos egy magyar alkotásnak sem drukkolhatunk az Oscar-gálán, a Marvel szuperhősfilmjei azonban nagyot futottak a tavalyi év során, így akár több fő kategóriában is esélyesek lehetnek.