Hírarchívum - 2019. január

Dark Souls Trilogy - gyűjtői kiadást is választhatunk

A From Software műfajteremtő szerepjáték-sorozata hamarosan egy komplett csomagban is napvilágot lát. A rajongók persze nem érik be az alapkiadással, nekik szól a Collector's Edition - benne egy ütős szoborral.

Mortal Kombat 11 - ez lesz a Kollector’s Editionben

A tegnap esti gameplay premier apropóján csak érintőlegesen foglalkoztunk a Mortal Kombat 11 gyűjtői kiadásával, de most végre közelebbről is megnézhetjük a Scorpion maszkjával felvértezett csomagot. Pluszban jött egy adag kép is.

Berepült az Ace Combat 7, nézzünk bele az elejébe!

A kiadó megadta a felszállási engedélyt, így végre a boltokba került az Ace Combat 7: Skies Unknown. Nehéz szülés volt - több csúszást böjtöltünk ki -, de az arcade repülős címek rajongói egy újabb gyöngyszemmel gazdagodtak.

Így kémkedünk a Total War: Three Kingdomsban

A kémkedés és a tisztességtelen eszközök használata megengedett az új Total Warban, megtévesztheted és megzavarhatod vetélytársaidat a Kína feletti uralomért folytatott küzdelemben. Bővebben meséljen a trailer!

Earth Defense Force: Iron Rain - íme, a dobozkép

A Koei Tecmo leleplezte az Earth Defense Force-franchise legújabb epizódjának, vagyis az Iron Rain dobozos kiszerelésének borítóját. Annyi már biztos, hogy idén újra támadnak az óriáshangyák.

Film készül a Monopolyból

És természetesen már most lehet tudni, hogy Kevin Hart lesz az egyik főszereplő. Ugyan még meglehetősen kevés infót kaptunk a filmről, de az biztosnak tűnik, hogy a Lionsgate komolyan veszi a projektet.

Mobilra költözik a The Escapists 2

A mai napon a Mouldy Toof Studios hivatalosan is bejelentette, hogy a számítógépek és a konzolok után végre megcélozzák a mobil eszközöket is a The Escapists 2: Pocket Breakout című átirattal.

The Division 2 - befutott a multis trailer

Hét hónappal a New Yorkra szabadított halálos vírus után még mindig tombol a káosz, és Washington utcáit sem olyan könnyű felszabadítani; Dark Zone-ok, PvP- és PvE-küzdelmek, konfliktusok. Ne izgulj, a Ubisoft segít eligazodni!

Beköszönt a disznó éve az Overwatchba

Ismét saját eventet kap a kínai újév a népszerű lövöldében, mely során feltehetően új skinek és játékmódok lesznek elérhetőek. Azonban egyelőre még titok, hogy egészen pontosan mire számíthatunk.

Fimbul - küzdelem az örök fagyban

A Wild River és a Zaxis Games akció-kalandjátékában egy skandináv mitológia ihlette világba látogathatunk el, ahol a kietlen havas világvégét járva kell mindent megtennünk annak érdekében, hogy helyünk legyen a Valhallában.