Hírarchívum - 2019. január

Ilyen a ralikrossz a DiRT Rally 2.0-ban

Mint ismert, a Codemasters megszerezte az FIA World Rallycross Championship jogait a DiRT Rally 2.0-hoz, így a sárdagasztós összecsapások sem hiányoznak majd a versenyjátékból. Külön trailert kapott most a ralikrossz.

Battle royale-móddal bővült a Black Desert

Micsoda? Battle royale egy MMORPG-ben? Pedig pontosan így van, és csodálkozni sem kell, hiszen a Black Desert kellően tartalmas és összetett anyag ahhoz, hogy simán elvigyen a hátán egy 50 fős mókát.

Ennyire roguelike a Genesis Alpha One

A hónap végén landol az Epic Games Store-ban a Genesis Alpha One, amely egyfajta lövöldözős roguelike és űrhajóépítő menedzser hibrid. Most az előbbi jellemző kerül terítékre a legújabb előzetesben.

Jump Force - kezdődik a harc, új hősök a fedélzeten

Hamarosan elstartol a Jump Force nyílt bétája, de addig sem maradtunk újdonságok nélkül. További négy harcos csatlakozik a névsorhoz a Naruto-franchise-ból, valamint a Bandai Namco bemutatott pár új tréningvideót is.

Tíz percig pörög az Anthem

Irány a mélység! Az IGN jóvoltából több mint 10 percnyi Anthem-játékmenetbe leshetünk bele, melynek során lecsekkolhatjuk a masszív Colossus és a mozgékony Interceptor páncélokat is.

God of War - jó néhány boss a vágóasztalon végezte

Kétségtelen, hogy a tavalyi év egyik legnagyszerűbb játéka lett a God of War, a rendező Cory Barlog elmondása szerint azonban a terveik ennél is jóval nagyszabásúbbak voltak.

Így fest a God Eater 3 többjátékos módja

A God Eater 3 online világa is csak úgy hemzseg a vérszomjas Aragamiktól. Ideje hát testre szabni kedvenc karakterünket, majd néhány barátunkkal karöltve nekivágni a komoly kihívást nyújtó Assault módnak.

For Honor - bemutatkozott az év első hőse

Elindult a For Honor harmadik évadja, az új szezonhoz pedig új hős dukál. A Black Prior rend feje, Vortiger egy hullámos, kígyószerű karddal és egy hatalmas pajzzsal lép a csatatérre.

Jön a Ghostbusters 3, íme, a teaser

Nem, nem a 2016-os Szellemirtók folytatásáról van szó - az eredeti széria kapja meg a régen megérdemelt harmadik részét. A jövő nyáron érkező film megkapta az első kedvcsinálóját is.

Sztoritrailert kapott a The Division 2

Hét hónap telt el azóta, hogy a halálos vírus rászabadult New Yorkra és a világ többi részére. A The Division 2 ezúttal az USA fővárosában, Washingtonban játszódik, ahol egy alvó ügynököt irányítva védjük meg a túlélőket.