Hírarchívum - 2019. január

Metro Exodus - íme, a sivatagi pálya

A nemzetközi szaksajtó már kipróbálhatta a 4A Games posztapokaliptikus shooterét - a vélemények eddig rendkívül pozitívak. Nekünk ropogós látnivalók jutottak mára: egy hosszabb gameplay és némi kép az orosz sivatagról.

Assassin’s Creed: Odyssey - befutott az új DLC

Második epizódjához érkezett a Legacy of the First Blade DLC, amit nem csak a sztori miatt érdemes végigvinni: minden egyes skillfa új képességekkel bővült. A Ubisoft két új kedvcsinálóval toldotta meg a premiert.

Dysmantle - minden rombolható ebben az RPG-ben

A 10tons felülnézetes sandbox szerepjátékában egy olyan világot járhatsz be, melyben nincs más emberi lény rajtad kívül. Viszont mindent lerombolhatsz és alkotóelemeire szedhetsz, amiből szinte bármit craftolhatsz.

Még egy stúdiót nyitott a Hitman fejlesztője

A dán IO Interactive egy új stúdiót nyitott a svédországi Malmőben. A csapat elsődleges feladata az, hogy "minőségi tartalmat gyártson" a Hitman-frencsájz számára, de vannak utalások egy vadonatúj játékra is.

Készül a Dragon Ball Z akció-RPG is

A Bandai Namco nem hagyja parlagon a jól bejáratott frencsájzt: a Dragon Ball Z-rajongók egy akció-szerepjátéknak is örülhetnek valamikor a jövőben. A fejlesztés idén veszi kezdetét, szóval még részletekkel sem szolgálhatunk.

Bemutatkozott a The Elder Scrolls Online: Elsweyr

A ZeniMax Online Studios elárulta, milyen újdonságok várnak idén a TESO rajongói számára. Június elején érkezik a legújabb expanzió Elsweyr címmel, amelyben a kahjiitok otthonába látogathatunk. Sárkányokból sem lesz hiány.

Hömpölygő zombihordák a World War Z új képein

Egy rakás vadiúj screenshot érkezett a World War Z játékadaptációjáról, melyben az éhes zombihordák mindennaposnak számítanak. Nemcsak lőni kell, hanem komoly taktikázásra is szükség van, hogy ne kerüljünk a tömeg útjába.

Minden sarkon veszély az Outwardban

A Nine Dots ambiciózus nyitott világú szerepjátéka több ponton eltér a műfaj szabályaitól. A kemény környezetben csak kellő leleménnyel maradhatunk életben, a természetfeletti erők rendszerét nem könnyű megérteni.

Jövő héten kibővül a Shadow of the Tomb Raider

A Square Enix megerősítette, hogy jövő héten újabb DLC-vel, a várva várt The Nightmare kalanddal bővül Lara Croft modern kori trilógiájának záróakkordja, a Shadow of the Tomb Raider.

City of Brass - az Ezeregyéjszaka meséi Switchre is

A BioShock-veteránok alapította Uppercut Games megerősítette, hogy az Ezeregyéjszaka meséi által inspirált City of Brass a következő hónap elején Nintendo Switchen is elérhető lesz.