Hírarchívum - 2019. január

Jurassic World Evolution - túl a 2 millión

Jól muzsikált a Frontier Developments dinós parképítő játéka, de nem panaszkodhat a stúdió a többi fejlesztéseire sem. A Jurassic World Evolution és a Planet Coaster is átlépték a kétmilliós eladott példányszámot.

Két Quake-mod is új előzetest kapott

Jó hírrel szolgálhatunk a mai napra a Quake-fanok számára! Két vadonatúj Quake-mod még idén elérhetővé válik, melyek mindegyikéről egy-egy újabb játékmeneti videó is napvilágot látott.

Nagyot futott 2018-ban a Steam

Egészen konkrétan 15 milliárd gigabájtnyira nagyot, ami pontosan 15 exabájtnyi adatnak felel meg. Ez egyébként jóval több, mint az előző évek eredményei, és a változások ezzel nem állnak meg, komoly átalakulás előtt a Valve platformja.

The Walking Dead - márciusban jön a finálé

A Skybound Games alkotásának harmadik epizódja a mai napon rajtol el, ám ezzel egy időben a negyedik epizód megjelenési dátumáról is lerántották a leplet. Márciusban végleg elbúcsúzhatunk Clementine-tól.

Rocket League - eljött a totális cross-play ideje

Ha valami, akkor ez aztán igazán nehezen jött össze, de végül eljött a várva-várt nap; mostantól teljesül a játékosok régóta szőtt álma, és mindenki együtt játszhat platformtól függetlenül a Rocket League-gel.

Februárban itt az AWAY: Journey to the Unexpected

A Playdius és az Aurelien Regard alkotása alig egy hónap múlva lesz elérhető mindenki számára, így a fejlesztők elérkezettnek látták az időt, hogy bemutassák az első gameplay videót. Az már biztos, hogy egy sokszínű alkotással van dolgunk.

Premier előtti utolsó előzetesen az Ace Combat 7

Egyelőre a kifutón áll és vár az Ace Combat 7, de hamarosan a felszállási engedélyt is megkapja a játék legújabb felvonása. A közeledő premier alkalmából az utolsó vásárláscsalógató előzetes is befutott.

Battlefield V - a héten folytatódik a Tides of War

A DICE és az Electronic Arts megerősítette, hogy a héten folytatódik a Tides of War, aminek legújabb eseménye a Lightning Strikes lesz, ami nemcsak új, heti kihívásokat, de új játékmódokat is tartalmazni fog.

Resident Evil 2 - nagyon sokan tolták a demót

A Capcom tájékoztatása szerint hatalmas siker volt a Resident Evil 2 újrázásának mindössze félórás időkerettel ellátott demója. A kiadó szerint több mint egymillió rajongó élt a próbakör lehetőségével.

Mortal Kombat 11 - csütörtök este minden kiderül

Ed Boon a Mortal Kombat hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy csütörtökön este hivatalosan is bemutatkozik a sorozat legújabb darabja. Információkat és képeket kapunk, de az első játékmenet-videó is itt bukkan majd fel.