Hírarchívum - 2019. január

Tavaly a FIFA 19 volt a legnépszerűbb a PS Store-on

A Sony összegyűjtötte, hogy 2018-ban melyek voltak a PlayStation Store legkelendőbb játékai. Sem az európai, sem az amerikai lista nem fog meglepetést okozni.

Mad Box - újratervezte a Slightly Mad Studios

A Project CARS-sorozatot is készítő Slightly Mad Studios az év elején jelentette be, hogy saját konzolt készít. A masina első látványtervei eléggé megosztották a rajongókat, így a csapat most előállt egy új változattal.

Epic Store - változott a pénzvisszatérítés menete

A tavaly év végén beindított Epic Games Store egyelőre a Fortnite-hoz hasonló rohamléptékben fejlődik és bővül. Ezúttal két ponton változik majd a Steam konkurense.

HWSW: Továbbra is zsugorodott a PC-piac

A jellemzően mindig nagyon pörgő ünnepi szezonban sem tudott javulni a PC-piac, sőt, az IDC és a Gartner is arról számolt be, hogy a Lenovóval az élen még tovább zsugorodtak az eladások - írja nagytestvérünk, a HWSW.

A jövő héten új pályával bővül a Ring of Elysium

Napokon belül elstartol a Tencent battle royale-címének második szezonja, amely a régóta várt Europa térképpel bővíti a felhozatalt. Kevésbé havas, mediterrán stílusú pályával gazdagodunk, ahol még egy működő vulkánt is találunk.

Anthem - nyolc perc szabad felfedezés

A BioWare szerepjátékában nemcsak küldetések teljesítésével múlathatjuk az időt, hanem a játék világának felfedezésével is. Az IGN legújabb videója több mint nyolcpercnyi vadiúj gameplayt tartalmaz.

Így készült a Metro Exodus, első rész

A 4A Games egy három részből álló dokumentumfilmet indított útjára, amely a Metro Exodus fejlesztésének kulisszatitkaiba enged betekintést. Az első epizódot már meg is nézhetik azok, akik a háttérmunkákra is kíváncsiak.

Total War: Three Kingdoms - festői túra Kínában

A Creative Assembly vadiúj stratégiájának filmes előzetesében nem a harcokon van a hangsúly, hanem az ősi Kína változatos régióin. Bizony, lélegzetelállító terepen küzdhetünk a dominanciáért!

Frissítve: Európába tart a Dark Souls Trilogy?

Amikor hivatalosan is bejelentette a Bandai Namco a népszerű franchise három epizódjából álló gyűjteményét, azkizárólag Japánban lett elérhető. Később azonban felbukkant az amerikai és ázsiai verzió is, melyet most az európai követhet.

Megvan, mikor jön Geralt a Monster Hunter Worldbe

A The Witcher szörnyvadásza, Ríviai Geralt a Monster Hunter World következő eseményének részeként ugrik be egy cameóra. A Capcom már elárulta, hogy pontosan mikorra várható az ominózus ingyenes frissítés.