Hírarchívum - 2019. október

A Codemastersnél maradnak az F1-jogok

A versenyjátékairól híres brit stúdió és kiadó, a Codemasters hivatalosan is megerősítette, hogy sikerült megállapodniuk a Forma 1 jogtulajdonosával, és 2025-ig ők készíthetik a hivatalos játékokat.

Egymillió felett jár a Remnant: From the Ashes

A Perfect World Entertainment és a Gunfire Games a Remnant: From the Ashes várható újdonságai mellett azt is bejelentette, hogy sikerült elérniük a kitűzött céljukat, és egymillió példányban eladni a játékot.

Weiss és Benioff a jedik születéséről forgatott volna

A hét elején jelentette be a Disney, hogy a Trónok harca készítői úgy döntöttek, kilépnek a Lucasfilmmel kötött megállapodásukból, így nem ők írják majd a 2022 decemberére datált Star Wars-mozit. A Variety utánajárt a döntés hátterének.

Halo: Reach - 50 percig pörög a PC-s kampány

Jelenleg is zajlik a PC-s Halo: Reach utolsó nagyobb tesztköre, aminek a keretén belül már a játék kampányát is nyúzzák a kiválasztottak. Most az első két küldetés nézhető meg akció közben.

Apex Legends - párosan szép az élet

A héten lezárul az Apex Legends halloweeni eseménye, de nem maradunk utána sem újdonság nélkül, jövő héten ugyanis a szólómód után a kétfős csapatokon lesz a hangsúly. A limitált ideig elérhető játékmód kedden rajtol el.

Napra pontos dátumot kapott a Nioh 2

A Team Ninja producere a PlayStation Blogon jelentette be a Nioh 2 napra pontos megjelenési dátumát, emellett azt is elárulta, hogy a várva-várt nyílt bétatesztelés még a héten kezdetét veszi.

Tarolt a Call of Duty: Modern Warfare

Olyan diadalittas közleményt tett közzé az Activision, amilyet régóta nem láttunk tőle: a kiadó bejelentése szerint tarolt a kasszáknál a Call of Duty: Modern Warfare, amely az első három nap folyamán több mint 600 millió dollárt hozott a konyhára.

Bemutatkoztak a PlayStation Plus játékai is

A Sony sem váratta meg a rajongóit, nem sokkal a Microsoft után ők is bejelentették, hogy milyen játékokat adnak novemberben az előfizetéses szolgáltatásuk mellé. Bárhonnan is nézzük, izzasztó hónapunk lesz!

Íme, a Games with Gold novemberi játékai

Bejelentette a Microsoft, hogy milyen játékokat kapnak majd novemberben az Xbox Live Gold előfizetői. Ezúttal két Xbox One-os, egy Xbox 360-as és egy xboxos játéknak örülhetnek a játékosok.

Újra belenézhetünk az Avengers játékmenetébe

A Square Enix kiadott egy új gameplay előzetest, amely kicsit mélyebben is belemegy a Marvel's Avengers játékmenetébe. Megnézhetjük magunknak a főhadiszállásunkat, és a fejlődési rendszert is láthatjuk.