Hírarchívum - 2019. október

Nyolcperces launch trailert kapott a Death Stranding

Valamivel több mint egy hét választ el minket attól, hogy lecsaphassunk Hideo Kojima legújabb agymenésére, a Death Strandingre. Megérkezett a játék launch trailere, amely közel nyolc perc hosszú lett.

Már a PS1 eladásait is lenyomta a PS4

Újabb mérföldkőhöz érkezett a negyedik generációs PlayStation, a Sony legutóbbi helyzetjelentése szerint a konzol lenyomta a Nintendo Wii és a PS1 eladásait is, így az asztali masinák közül már "csak" a PS2-t kell utolérnie.

Nem lesz Battlefield jövőre, törölték az új NBA-t

Közzétette az Electronic Arts a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentését, amely a közelgő konzolos generációváltás miatt több érdekességet is tartogatott. Jövőre például már biztosan Battlefield és NBA nélkül maradunk.

Ancestors - megvan, mikor jön a konzolos kiadás

December első hetében jelenik meg a PC-re már egy ideje beszerezhető Ancestors: The Humankind Odyssey konzolos változata, amely az Assassin's Creed alkotójának legújabb próbálkozása.

Ghost Recon: Breakpoint - jönnek a javítások

A Ubisoft borzasztó állapotban engedte piacra dobni a Ghost Recon: Breakpointot, ez pedig alaposan rányomta a bélyegét a kiadó jövőbeli terveire is. Most jöhet a kármentés, érkeznek a különböző javítások.

The Surge 2 - bemutatkozott a szezonbérlet

Formálisan is bemutatkozott a The Surge folytatásához tervezett szezonbérlet, illetve annak tartalma. A következő három hónapban az ilyenkor szokásos új fegyverek és páncélok mellett egy új történetközpontú DLC-t is kapni fogunk.

Friss előzetesen a Sniper: Ghost Warrior Contracts

Vadonatúj előzetessel jelentkezett a Sniper: Ghost Warrior-sorozat hamarosan megjelenő felvonása, a Sniper: Ghost Warrior Contracts, aminek legújabb kedvcsinálója részletesen bemutatja, mi mindent is kínál majd az új epizód.

Egy Trónok harca-előzmény törölve, egy berendelve

A Trónok harca rajongói számára kifejezetten mozgalmasan végződött a tegnapi nap, az HBO ugyanis két korábban megerősített előzménysorozat kapcsán is döntést hozott.

Decemberben érkezik az Everreach: Project Eden

A szeptemberre tervezett rajt elhalasztása után ősszel már biztosan nem léphetünk be az Édenbe, de legalább kaptunk egy új előzetest. Furcsábbnál furcsább növények, és még ennél is furcsább rejtélyek várnak ránk decemberben.

A Fortnite világát sem kíméli a halloween

Noha a Fortnite-rajongók az utóbbi időben a Chapter 2 rajtja révén bőven el lettek látva újdonságokkal, a halloweeni hangulat képes még erre is rátenni egy lapáttal; rengeteg új skinnel csap le ránk a Storm King.