Hírarchívum - 2019. november

Skywalker kora - a kiszivárgott szkript rejtélye

Nagy volt a pánik a Disney-nél, a hét elején ugyanis felkerült eBayre a Star Wars IX egyik elkallódott forgatókönyve. Miki egérék azonban gyorsan lecsaptak az elkallódott iratokra, és kiderítették azt is, hogy ki nem volt elég óvatos.

Darksiders Genesis - ismerd meg Strife-ot!

A Darksiders Genesis egyik főhőse, Strife vérbeli pisztolyhős, aki előbb lő, aztán kérdez, és mindezt laza egysorosokkal nyugtázza. A játék új trailerében közelebbről is megcsodálhatjuk őt és legjobb barátait: a pisztolyait.

Spitlings - újabb Stadia-exkluzív érkezik

Ideiglenesen Google Stadia-exkluzív lesz a Handy Games új játéka, a Spitlings, amely egy kooperatív módra kihegyezett akció-platformer. Azt még nem tudjuk viszont, hogy mikor kerül fel a szolgáltatás kínálatába a cím.

Felsorakoznak a Games with Gold decemberi játékai

Természetesen az Xbox Live Gold-előfizetők sem maradnak ajándékok nélkül decemberben, ezúttal is két Xbox One- és két Xbox 360-játéknak örülhetnek a Microsoft-hívők.

Újra kapható a Stranglehold

Újra kapható a John Woo közreműködésével készült Stranglehold, a játék a GOG kínálatában vált elérhetővé a Warner Bros.-nak hála. Ha kimaradt annak idején, feltétlenül megéri ránézni!

Íme, a PlayStation Plus decemberi játékai

Habár a Sony még nem jelentette be formálisan a PlayStation Plus decemberi játékait, a cég lengyel részlege véletlenül idő előtt élesítette az újdonságokat beharangozó aloldalt.

Felvásárolta az Oculus a Beat Saber-csapatot

Bekebelezte a népszerű VR-játékot jegyző Beat Games csapatát a Facebook tulajdonában lévő Oculus. A stúdió ettől függetlenül folytatja a Beat Saber támogatását, és a PlayStation VR-os játékosokat sem hagyják magukra.

Nem gyárt több Steam Controllert a Valve

A Steam őszi akciósorozatával párhuzamosan a Steam Controllert is alaposan leárazta a Valve. Mint kiderült, nem véletlenül: a cég nem gyárt többet a kiegészítőből, és csak kisöpörte a raktáron maradt készleteit.

Képeken a Final Fantasy VII Remake

Érkezett egy nagy adag screenshot a Final Fantasy VII felújított változatáról, miközben a projekt direktora azt is megerősítette: már belevágtak a remake második részének fejlesztésébe is.

Ghost Recon: Breakpoint - holnap jön az első raid

Egyelőre csak PlayStation 4-en, de most csütörtökön befut a Ghost Recon: Breakpoint első ingyenes raidje, a Project Titan. A helyszín egy távoli sziget lesz, amelyen egy aktív vulkán is megkavarja majd a dolgokat.