Hírarchívum - 2019. november

Olcsón megúszták Sonic új dizájnját

Az utóbbi idők egyik legkellemesebb meglepetése, hogy a Paramount hallgatott a rajongókra, és vette a fáradtságot, hogy átszabja a filmes Sonic hátborzongató külsejét. A hírek szerint pedig egész olcsón megúszták ezt.

Red Dead Online - ingyenes szeretetcsomag PC-n

Nem volt zökkenőmentes a Red Dead Redemption II PC-s startja, de a Rockstar megtesz mindent azért, hogy kibékítse a cowboyokat. A következő frissítéssel jókora ajándékcsomagot kapnak a Red Dead Online játékosai.

A Half-Life: Alyx miatt elfogyott a Valve Index

Nagyon jót tett a Valve Index eladásainak a múlt héten bejelentett Half-Life: Alyx. A Road to VR magazin szerint Kanadában és az Egyesült Államokban gyorsan elkapkodták az összes VR-szemüveget.

Friss részletek az Overwatch 2 kampányáról

Az idei BlizzConon mutatkozott be az Overwatch folytatása, ami egyszerre kínál majd kompetitív kihívást és egy különálló kampányt is. Michael Chu, a történet írója és Aaron Keller rendezőasszisztens most az utóbbiról árultak el ezt-azt

HWSW: Itthon már nincs is igazi Black Friday

Idénre gyakorlatilag teljesen átértelmezték a Black Friday akció intézményét a magyarországi e-kereskedők, így az Amerikából eredő szokás, miszerint november végén az üzletek brutális akciókat tartanak, az eredeti formájában megszűnt létezni.

Hamarosan két új játékot is bemutat a Capcom

Decemberben, karácsony előtt rendezik meg a Jump Festa 2020 rendezvényt, amelyen a Capcom is képviseltetni fogja magát. A hírek szerint két új játékot fognak ott bejelenteni.

Oculus Questre is megjelenik a Ghost Giant

A Zoink Games megerősítette, hogy az eddig csak PlayStation VR-ral játszható Ghost Giant decemberben újabb VR-szemüveg támogatását kapja meg, így Oculus Questtel is játszható lesz.

Decemberben mutatkozik be az új Batman-játék?

Egy szivárogtató szerint a következő hónapban, feltételezhetően a decemberi The Game Awardson mutatja be a WB Montreal a szeptember óta pletykált következő Batman-játékát.

Felvásárolta a Codemasters a Project CARS alkotóit

Már-már azt hittük, hogy a hálaadás miatt nem igazán lesznek hírek ma, de a Codemasters kellemesen meglepett bennünket: a versenyjátékokra szakosodott kiadó-fejlesztőcég bejelentette, hogy felvásárolta a Slightly Mad Studiost.

Fortnite: The Fourth Dimension - játék a játékban

A battle royale-mód mellett a Fortnite Save the World szekciójáról is hajlamosak vagyunk elfeledkezni, nemhogy a Creative Mode-ról, amelyben a játékosok saját tartalmakat állíthatnak elő a játék világában.