Hírarchívum - 2019. november

Átcsúszik jövőre a The Stanley Parable új kiadása

A tavalyi év végén mutatkozott be a The Stanley Parable új, Ultra Deluxe címet viselő kiadása, amely PC mellett konzolokon is elérhetővé válik. A probléma csak az, hogy erre az eredeti tervekkel ellentétben idén már nem kerül sor.

Life is Strange 2 - hangolódjunk az évadzáróra!

Jövő héten megérkezik a Life is Strange 2 ötödik és egyben utolsó epizódja, ennek apropóján kaptunk most egy előzetest, amely segít minket ráhangolódni a befejezésre.

Veterán producert veszített a Kojima Productions

Lapértesülések szerint a Death Stranding megjelenését követően elhagyta a Kojima Productions fedélzetét Kenichiro Imaizumi. A producer 2001 óta dolgozott együtt Hideo Kojimával.

Sonicnak szentelték az új Humble Bundle-t

Most, hogy elcsitultak a hullámok a Sonic-film körül, ünnepeljünk együtt az új Humble Bundle-lel - amit történetesen teljes mértékben a kék sündisznónak szentelt a Humble csapata.

No Man's Sky - megérkezett a Synthesis update

Több életminőségi javítást is hozott a No Man's Sky 2.2-es frissítése. Számos új fegyverrel bővült az eszköztárunk, tovább fejleszthetjük kedvenc űrhajóinkat, vagy akár le is bonthatjuk azokat ócskavasakra.

Assassin's Creed - nyakunkon az új Switch-portok

Úgy tűnik, hogy a Mikulás hozza majd az Assassin's Creed IV: Black Flag és Rogue kettős csomagját a Switch-tulajokhoz. December 6-ra kapott ugyanis megjelenési dátumot a The Rebel Collection.

Modern Warfare - dupla XP a szezonkezdésig

Alacsonyan szállnak mostanában a Call of Duty: Modern Warfare hírei és újdonságai. December 2-ig kétszeres szorzóval gyűjthetjük a tapasztalati pontokat, így behúzhatjuk az utolsó szinteket még az első Season kezdete előtt.

Man of Medan - rettegj a barátaiddal!

Itt az ideje, hogy még többen megismerjék a The Dark Pictures-antológia első felvonását. A Man of Medan tulajdonosai mostantól a Friend's Pass segítségével meghívhatják egy barátjukat a Shared Story végigjátszására.

Red Dead II - december 5-től Steamen is

Eddig is tudtuk, hogy hamarosan Steamen is tiszteletét teszi a Rockstar Games nagy sikerű westernjátéka, a pontos dátumot azonban csak most tudhattuk meg. December 5-től már itt is beszerezhetjük a Red Dead Redemption II-t.

Total War: Warhammer II - patkányok és elfek

Újabb DLC-csomaggal bővül a Total War: Warhammer II, ehhez pedig érkezett egy hangulatos előzetes is. A The Shadow & The Blade egy új skaven és dark elf frakciót nyit meg, élükön Death Master Snikchcsel és Malus Darkblade-del.