Hírarchívum - 2019. november

Új stúdiót alapított az Arkane korábbi elnöke

Húsz évvel az Arkane Studios alapítása után döntött úgy a korábbi elnök és kreatív igazgató, Raphael Colantonio, hogy a csapat egykori producerével, Julien Robyval új, független stúdiót alapítanak.

Minden, amit tudni kell a MechWarrior 5-ről

Nyakunkon a MechWarrior 5: Mercenaries megjelenése, így a Piranha Games jóvoltából érkezett egy friss hangulatfokozó, ami a játék főbb elemeit részletezi. A lényeg persze nem változik, most is az a cél, hogy domináljuk a csatamezőket.

Az Amazon jövőre indítja a Stadia-szerű platformját?

Az év elején már felröppent a pletyka, miszerint az Amazon is csatlakozik a játékstreaming szolgáltatók közé, de azóta konkrétumok nem érkeztek az online áruházlánc terveiről. A CNET szerint azonban jövőre indulhat a szolgáltatás.

Dátumot kapott az Alien: Isolation Switch-kiadása

Napra pontos megjelenési dátumot kapott az Alien: Isolation Nintendo Switchre szánt kiadása. A Feral Interactive jelentése szerint december első hetében mutatkozik be az űrbéli macska-egér játék portja.

Resident Evil 3: Nemesis - jövőre jöhet a remake?

Az év elején mutatkozott be a Resident Evil 2 fantasztikusra sikerült teljes feldolgozása, amit egy év csúszással követhet az egy ideje amúgy már pletykált Resident Evil 3: Nemesis újrázása.

Half-Life: Alyx - megérkezett az első előzetes

A Valve tudja, hogy mivel lehet rábeszélni a játékosokat a VR-headset vásárlására. A várakozásoknak megfelelően megérkezett a Half-Life: Alyx első előzetese egy csokor 4K-s screenshot társaságában.

GTFO - bemutatkozik a Rundown játékmód

A Payday veterán fejlesztőiből összeverbuválódott 10 Chambers Collective ismét életjelet adott a GTFO-val kapcsolatban. A horrorlövölde egészen egyedi koncepciókat tartogat majd, köztük a Rundown játékmódját.

Mesterséges intelligenciát fejleszt a Sony

Új kutató- és fejlesztőstúdiót nyitott a Sony Corporation. A Sony AI csapatai a mesterséges intelligencia megismerésére és fejlesztésére összpontosítanak majd, melyeket később a játékfejlesztések során is kamatoztathatnak.

Ingyenes hosszú hétvégét tart a Vermintide 2

Ennél jobb alkalmat nemigen találtok arra, hogy elmerüljetek a Warhammer: Vermintide 2-ben. A kooperatív FPS az összes kiegészítőjével együtt ingyen kipróbálható PC-n, a vásárlókra pedig egy jókora leárazás is vár.

Yu Suzuki már a Shenmue IV-en gondolkodik

Yu Suzuki már korábban is megemlítette, hogy nem a Shenmue III-mal tervezi lezárni Ryu Hazuki történetét. A mester ezt újra megerősítette a rajongóknak szánt köszönőlevelében.