Hírarchívum - 2019. november

Így kezdődik a Darksiders Genesis

Hamarosan megérkezik a Darksiders-széria izometrikus nézetre váltott epizódja. War és Strife közös kalandja elég izgalmasnak ígérkezik, a sztori első negyedórája legalábbis erről tesz tanúbizonyságot.

Code Vein - három DLC érkezik 2020 elején

Egyre tisztábban körvonalazódik a Code Vein szezonbérletének tartalma, a Bandai Namco ugyanis a minap három DLC-csomagot jelentett be, mindhármat 2020 elejére datálva. Szerencsére addig sem maradunk extrák nélkül.

Warframe - saját anyahajót építhetünk

A várva-várt Empyrean kiegészítőre készülnek a Warframe Tennói. Ezt megelőzve érkezik a Rising Tides frissítés, melynek keretei között egy saját dokkot, benne pedig egy jókora harci űrhajót építhetünk.

Gamedec - Varsó tündöklése és bukása

Az Anshar Studios egy friss videót mutatott be a XXII. században játszódó nyomozós játékukról, melyben a virtuálisan megkreált város szociológiai sajátosságai kerültek a középpontba.

The Witcher-sorozat - az első évad epizódcímei

A Netflix jóvoltából felkerült az internetre az első évad mind a nyolc részének a címe és egy párszavas összefoglalója is. Úgy fest, hogy december 20-án meglátjuk, hogy mit is rejt a Vég kezdete.

Modern Warfare - végre itt a Gun Game!

A mai napon megérkezett a játék 1.09-es frissítése, mely a szokásos javítások mellett rengeteg újdonságot is hozott; új játékmódokat, Spec Ops-hadműveleteket, és hozzá még visszatért a régi, háromcsillagos értékelési rendszer is.

Erre a hétre is egy ingyen játékkal készült az Epic

A 2018-as The Messenger után ismét magasra tette az Epic csapata a lécet; ezen a héten az északi szigetekre kalandozhatunk el a Bad North során, ahol a viking hordákkal szembeszállva védhetjük meg a hazánkat.

Cyberpunk 2077 - Tesla Cybertruckkal hasíthat V?

Az Elon Musk vezette Tesla bemutatta a legújabb elektromos járgányát, a Tesla Cybertruckot, melynek a Terep 2-re emlékeztető dizájnja már önmagában említésre méltó, pláne úgy, hogy a Cyberpunk 2077 készítői is felfigyeltek rá.

Microsoft Flight Simulator - aerodinamikai bevezető

Újabb meseszép képek és még egy fejlesztői videónapló is napvilágot látott a Microsoft jövőre érkező repülőgép szimulátoráról. A főszerepet ezúttal a játék vadonatúj és meglepően élethű aerodinamikai rendszere kapta.

Half-Life: Alyx - komoly lesz a gépigénye

Közel 12 éve már, hogy utoljára örülhettünk egy Half-Life-játéknak. A tegnap bemutatott Half-Life: Alyx sajnos csak VR-szemüvegekkel lesz játszható, ráadásul a gépigénye is erősnek ígérkezik.