Hírarchívum - 2019. november

Apex Legends - megváltozik a szintlépés módja

A Respawn Entertainment tájékoztatása szerint a következő hónapban befut egy újabb Apex Legends-frissítés, amely alaposan megváltoztatja majd a játék szintlépési rendszerét.

Nagyon jól teljesít eddig a Jedi: Fallen Order

Sajnos pontos számadatok nem ismertek, de az Electronic Arts és a Respawn Entertainment megerősítette, hogy eddig nagyon elégedettek a Star Wars Jedi: Fallen Order eladási eredményeivel, ami két rekordot is magáénak tudhat.

The Elder Scrolls: Blades - csúszik a Switch-premier

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem idén költözik Nintendo Switchre a mobilokon már egy ideje játszható The Elder Scrolls: Blades. A Bethesda jelentése szerint 2020 elejére tolták át a tervezett megjelenést.

Modern Warfare - kezdődik az első szezon

Az Activision lerántotta a leplet a Call of Duty: Modern Warfare első szezonjának ütemtervéről és a rajtjának időpontjáról. Az évad december első hetében veszi kezdetét, és rengeteg mindennel kedveskedik majd a rajongóknak.

Nagyon sokan imádták a Disco Elysiumot

A PC-s megjelenésen már túl van a ZA/UM csapata, de az év egyik legnagyobb meglepetése szerencsére nem hagyja majd ki a konzolokat sem. Addig is befutott egy friss előzetes, amiben köszönetet nyilvánítanak a fejlesztők.

A Fable 4-re utal ez a koncepciórajz?

Újabb pletykák kaptak szárnyra az eddig csak vágyálomként emlegetett Fable 4 kapcsán. Egy brazil művész portfólióján megjelent grafikai tervek egy új Fable-játékra utalnak, és gyanús az is, hogy ezeket hamar lekapták az internetről.

Cyberpunk 2077 - újabb részletek derültek ki

A CD Projekt RED az éves közösségi találkozóján újabb részleteket fedett fel a Cyberpunk 2077-nel kapcsolatban. Szó esik a játékidőről, a környezetről, az implantátumokról és a szexről is.

Modern Warfare - megérkezett a 2v2-es bajnokság

A Call of Duty: Modern Warfare legújabb frissítésével megérkezett az első rangsorolt bajnokság. A különleges játékmód 16 párost ereszt egymásnak a 2v2-es Gunfight szabályrendszerével, a győztesekre pedig egyedi kozmetikai jutalmak várnak.

Project Scarlett - nem prioritás a VR

Érdekes részleteket hintett el Phil Spencer a Project Scarlett kapcsán. Az Xbox elnöke elárulta, hogy a felhasználók nem vágynak több VR-eszközre, így ez nem is lesz különösebb szempont a következő konzolgenerációban a Scarlettet illetően.

Februárban érkezhet a konzolos Two Point Hospital

Eddig is tudtuk, hogy az eredetileg 2019 végére datált konzolos Two Point Hospital megjelenése átcsúszott a jövő évre, de pontos dátumot egyelőre még nem közölhettünk. Úgy tűnik, hogy a Microsoft csendben lerántotta erről is a leplet.