Hírarchívum - 2019. november

Cyberpunk 2077 - PS5-re és Scarlettre csak később

Jövő év végén megtörténik a nagy generációváltás, de nem érdemes arra számítanunk, hogy a Cyberpunk 2077 az új konzolok nyitókínálatát erősíti majd. A CD Projekt RED fókusza a PC-n és a jelengenerációs konzolokon van.

Switchre költözik a Devil May Cry 3

A Capcom megerősítette, hogy a Devil May Cry-sorozat harmadik epizódja is Nintendo Switchre költözik. A franchise egyik legkedveltebb felvonása februártól lesz kapható a hibridkonzolra, méghozzá eléggé barátságos árcetlivel.

Ilyenek a fejlesztési lehetőségek az Everreachben

Nyakunkon a hazai kötődésű Everreach: Project Eden decemberi megjelenése, így az alkotók kiadtak egy friss videót, ami bemutatja, milyen speciális kütyüjei lehetnek a főhősnek, Nora Harwoodnak. Emellett a fejlődési rendszer is bemutatkozik.

Rainbow Six: Siege - hangsúlyosabb lesz a történet

Nemrég az amerikai IGN-nek interjút adott a Rainbow Six: Siege prezentációért felelős vezetője, Alexander Karpazis, aki elárulta, jövőre nagyobb hangsúlyt fektetnek majd a játék történetére. Jelentsen ez bármit is.

Remake-et kap a Tony Hawk's Pro Skater?

Az idei E3 több bejelentését is idő előtt kiszivárogtató Sabi nevű Twitter-felhasználó ezúttal arról számolt be, hogy egy Activisionnél dolgozó forrása szerint a kiadó már elkészült az első két Tony Hawk's Pro Skater remake-jének prototípusával.

Battleborn - 2021 januárjában leállnak a szerverek

Három évvel ezelőtt a Gearbox is szerencsét próbált a hősalapú multiplayer-shooterek világában, de a kitérő nem sült el jól. Hiába váltott üzleti modellt a játék, es sem hozta meg a sikert, így a csapat 2021-ben lelövi a játék szervereit.

GRID - december elején rajtol az első szezon

A Codemasters tájékoztatása szerint december első hetében rajtol el a visszatérő GRID első szezonja, méghozzá a Hot Hatch Showdown DLC-vel. Ebben új járgányok és rengeteg izgalmas kihívás vár ránk.

The Rise of Skywalker - nézzünk bele egy jelenetbe!

Alig egy hónap múlva mozikba kerül a Star Wars: Skywalker kora, de már most belenézhetünk a várva-várt film egyik jelenetébe. Vajon a repülő rohamosztagosok a megszokottnál is bénábban céloznak?

Borderlands 3 - újabb ingyenes frissítés érkezett

Jövő hónapban izgalmas sztori DLC-vel bővül a Borderlands 3, de addig is lesz bőven tennivalója a Vault Huntereknek. Megnyílt ugyanis a Takedown at Maliwan's Blacksite, és újabb szinttel nehezedett a Mayhem mód is.

A Rebellion felvásárolta a The Bitmap Brotherst

Tovább terjeszkedik a Rebellion. A brit stúdió felvásárolta a 80-as és 90-es években brillírozó The Bitmap Brothers brandjét és teljes portfólióját. Úgy tűnik, hogy még több régi klasszikus éledhet újra a közeljövőben.