Hírarchívum - 2019. december

Klasszikus nézetből is játszhatjuk a DOOM Eternalt

Vagyis a fegyverünket a képernyő közepére is áthelyezhetjük, pont úgy, ahogy az 1993-as alkotásban láthattuk. A középponti nézet még az egérrel való célzás előtt volt igazán elterjedt, de most is érdekes lehet a nosztalgiára vágyóknak.

Bétát kapott a Commandos 2 és a Praetorians

Természetesen nem a régi klasszikusok, hanem az alapos felújításon átesett HD Remaster verziók zárt bétájáról van szó, amelyben mindenki részt vehet, aki előrendelte valamelyik címet. A teljes megjelenés 2020 elejére várható.

Noir beütést kap a Telltale Batman: Shadows Edition

Az Athlon Games és a Telltale Games közreműködésében érkezik a grafikailag újragondolt Telltale Batman: Shadows Edition, mely komorabb és látványosabb megjelenítést hoz magával.

Új stúdiót nyit az Undead Labs

Megnyitja második stúdióját a State of Decay fejlesztőcsapata. Az Undead Labs New Orleans-i kirendeltsége ráadásul nem csak játékkészítőként, de fejlesztői oktatóközpontként is funkcionál majd.

Kollaborál a Rainbow Six: Siege és a GRIS

Mi a közös a Ubisoft taktikai shooterében és a Nomada Studio érzelmes platformerében? Abszolút semmi! A Rainbow Six: Siege csapata azonban egy ingyenes fegyverkinézettel tiszteleg a díjnyertes indie játék előtt.

Fortnite - Star Wars-ejtőernyő ütheti a markunkat

Már a Fortnite: Battle Royale szigete is Star Wars-lázban ég, ma este pedig mindenképp érdemes kiugranunk az iskolabuszból! Este egy jelenetet vetít a Risky Reels mozija az új filmből, és még egy ajándék glidert is bezsebelhetünk.

Gothic - játszható teaser érkezett

A THQ Nordic és a Piranha Bytes feltámasztaná a korai 2000-es évek egyik népszerű szerepjátékát, de mielőtt fejest ugranának a projektbe, egy játszható teaserrel mérik fel a játékosok igényeit és reakcióit.

Sztori DLC-t kap a The Outer Worlds

Az Obsidian ma végre megerősítette azt, amiben eddig is reménykedtünk: további tartalmakkal bővül a The Outer Worlds univerzuma. Ráadásul nem kozmetikai apróságokról van szó - a történetet folytatja a jövőre érkező expanzió.

Bezár a PlanetSide Arena

Nem élt hosszú életet a PlanetSide Arena. A hatalmas méretű battle royale-játék korai változata szeptemberben látott először napvilágot, januárban azonban már le is húzza a rolót.

Frostpunk - eljön az utolsó ősz

Januárban újabb kiegészítővel bővül a Frostpunk, az 11 bit studios kegyetlen városépítője. A The Last Autumn során átélhetjük azt az utolsó őszt, ami után beköszöntött a világ végét elhozó tél.