Hírarchívum - 2019. december

TGA 2019: Vadonatúj előzetesen a Birds of Prey

Nem csak játékok, de már filmek is képviseltetik magukat a The Game Awardson. Ezúttal Harley Quinn és csajtársai kapják a főszerepet, na meg a sok-sok őrültség, amit véghez visznek majd, hogy elkapják Black Maskot.

Gépigényt kapott a Gears Tactics

Nemcsak napra pontos megjelenési dátumot, de rendszerkövetelményt is kapott a Gears of War-univerzumban játszódó Gears Tactics, ami ezúttal egy XCOM-szerű taktikai mókának ígérkezik.

Half-Life: Alyx - nem lesz multiplayer mód benne

A The Verge interjút készített a Half-Life: Alyx egyik fejlesztőjével, Robin Walkerrel, aki néhány érdekesség mellett azt is megerősítette, hogy a Half-Life VR-kitérője nem tartalmaz majd többjátékos módot.

Epic Games Store - 12 nap, 12 ingyenes játék

Az Epic Games Store jóvoltából a héten két ingyenes játékot is bezsákolhattok, ráadásul az év végén folyamatosan, naponta kapjuk majd az ingyenes címeket a bolttól. Az akció 12 napon át fog tartani.

TGA 2019: Íme, a díjátadó győztesei

A rengeteg bejelentés és látnivaló ellenére a The Game Awards még mindig egy díjátadó, idén is számos kategóriában választották ki az év legjobb játékait. Lássuk az idei győzteseket!

TGA 2019: Green Day DLC-t kapott a Beat Saber

A Green Day volt a The Game Awards vendégzenekara, és mint kiderült, nem véletlenül: a banda az új lemeze mellett a Beat Saber legújabb, kizárólag Green Day-számokat felvonultató kiegészítőjét is promózta.

TGA 2019: Path of the Warrior - bunyó VR-ban

Idén mintha kevesebb VR-bejelentés jutott volna a The Game Awardsra, a Path of the Warriorral viszont elégedettek lehetnek a virtuális valóság szerelmesei: a Twisted Pixel játéka a beat 'em up műfaját ülteti át VR-szemüvegekre.

TGA 2019: Bemutatkozott a Magic: Legends

A Perfect World és a Cryptic Studios következő MMORPG-je a Magic: The Gathering világában játszódik majd, a játék bétatesztelése valamikor jövőre veszi kezdetét.

TGA 2019: Elrajtolt a Warframe új kiegészítője

A Warframe közösségét is meglepték a The Game Awards szervezői, a Digital Extremes ugyanis a műsorral párhuzamosan élesítette PC-n a játék legújabb kiegészítőjét, Empyreant.

TGA 2019: Mortal Kombat 11 - Joker is beköszön

A Mortal Kombat 11-nek is jutott egy kis rivaldafény a The Game Awards során, kiderült ugyanis, hogy mikor érkezik meg a verekedős játék következő vendégszereplője, a Joker.