Hírarchívum - 2019. február

Mortal Kombat 11 - Johnny Cage is beszáll a harcba

Újabb veterán harcost köszönthetünk a Mortal Kombat 11 csapatában. Ezúttal a játék tizennegyedik leleplezett karaktereként Johnny Cage csatlakozik a ringben harcolókhoz, hogy hollywoodi hírnevével mindenkit elkaszálhasson.

Resident Evil 2 - túl a 4 millión

A megjelenés után alig egy hónappal máris újabb mérföldkőhöz érkezett a franchise, ugyanis a Resident Evil 2 felújított verziója hivatalosan is meghaladta a 4 millió leszállított példányt.

Warsaw - a lengyel felkelés nyomában

Vadonatúj körökre osztott stratégiai játékot készít a Pixelated Milk stúdió, mely az RPG-s elemeknek sem lesz híján. Az alkotás során a szomorú véget ért 1944-es varsói felkelésben harcolhatunk a német megszállók ellen.

Hitman 2 - itt az ingyenes Starter Pack

Az IO Interactive-nak hála ingyen kipróbálható verziót kapott a népszerű bérgyilkosszimulátor Hitman 2 - Starter Pack néven, melyben néhány extra mellett a játék teljes első pályáját is végigjátszhatjuk.

Befutott a Dead or Alive 6 gépigénye

A Koei Tecmo a mai napon hivatalosan is közzétette, hogy mégis mire számíthatnak a PC-s játékosok, milyen számítógépre lesz szükségük a program zavartalan futtatásához. Processzor terén egészen durvák a követelmények.

Plakáttal és trailerrel erősít a Detective Pikachu

Vadonatúj előzetest kapott a Warner Bros. Pictures májusban érkező alkotása, melyben nem csak egy tucatnyi vadonatúj pokémonnal találkozhatunk, hanem a történetet is részletesebben megismerhetjük.

Amy Hennig: a sztorialapú játékoknak nincs jövője

Az Uncharted-sorozat társalkotója terjedelmes interjút adott a Venture Beat csapatának, a beszélgetés során pedig szó esett a kifejezetten történetközpontú, egyjátékos élményt ígérő játékokról is.

Kulisszák mögötti videón a GTFO

Tízperces kulisszák mögötti fejlesztői kedvcsinálót kapott a Payday korábbi fejlesztőiből alakult 10 Chambers Collective első játéka, a GTFO. A videó részletesen taglalja a játék fejlesztési folyamatait.

Xbox One-játékok egyenesen PC-n is?

A legújabb szóbeszédek szerint a Microsoft még szorosabbra fűzné az Xbox One és a Windows 10 közötti átjárást, így a jövőben akár direktben is játszhatóak lesznek a konzolos játékok PC-n.

BioWare: nem vagyunk veszélyben az Anthem miatt

A premier előtti negatív visszhangok az Anthem eladásain is meglátszanak, ennek ellenére a BioWare vezető producere, Michael Gamble a Twitteren megnyugtatott mindenkit: nem kell félteni a stúdiót, nem fogják bezárni őket.