Hírarchívum - 2019. február

HWSW: Megnyújtott kijelzővel támad a Sony

A Sony is bemutatta a Barcelonában zajló MWC-n a legújabb készülékeit. Az új Xperia 1 zászlóvivő, illetve a középszintű modellek is 21:9-es panellel támadnak, vagyis érdekes formával érkeznek majd az új telefonok.

Cyberpunk 2077 - nem lesz korai hozzáférés

Tudjuk, a CD Projekt RED játéka nem egy online alkotás, de a hatalmas érdeklődés miatt adta magát a kérdés, vajon kipróbálhatják-e a rajongók egy zárt vagy nyílt bétateszt alkalmával. Úgy néz ki, erre nem lesz lehetőség.

Demon's Souls - tényleg készül a felújított kiadás?

A Kotaku általában jól értesült szerkesztője, Jason Schreier a ResetEra egyik fórumán feltett rajongói kérdésre, miszerint várható, hogy lesz Demon's Souls-remaster, egy határozott igennel válaszolt.

Overwatch - bemutatkozott az új support karakter

A BlizzCon óta nem kapott új karaktert az Overwatch, a legutóbbi support pedig Brigitte volt, aki durván egy éve lépett be az életünkbe. A Blizzard most lerántotta a leplet a lövölde soron következő hőséről.

Pénzügyi problémák és leépítések a GOG-nál

Újabb cég jelentett be leépítéseket, a CD Projekt RED a GOG csapatának 10 százalékát volt kénytelen leépíteni. A történések hátterében részben az Epic Games Store által kirobbantott bevételmegosztási verseny áll.

Spotifyra költöztek a The Witcher 3 muzsikái

A CD Projekt RED beköltözött a Spotifyra, a tegnapi bejelentésük szerint a The Witcher 3 és a Gwent aláfestő muzsikái is hiánytalanul elérhetővé váltak a zenestreamelő szolgáltatás kínálatában.

Késve jön Switchre a Saints Row: The Third

A Nintendo Switch óriási népszerűségnek örvend, ezek után nem meglepő, hogy a kiadók és fejlesztők lelkesen túrják a játékkatalógusukat a hibridkonzolra portolható címek után kutatva. A Deep Silver egy Saints Row-játékkal jelentkezik hamarosan.

Majdnem a Borderlands-csapatra bízták a Halo 4-et

Miután a Bungie szakított a Microsofttal, a redmondiak újonnan összerakott belsős stúdiója vitte tovább a sorozatot, azonban mint kiderült, nem csak ezzel a forgatókönyvvel számoltak a cégnél a folytatást illetően.

Resident Evil-klasszikusok Nintendo Switchen is

A Capcom megerősítette, hogy május végén egyszerre három Resident Evil-játék is játszható lesz majd Nintendo Switchen. A bejelentés szerint a Resident Evil 0, a Resident Evil Remastered és a Resident Evil 4 epizódokat kapják meg a rajongók.

Hétvégén indul a The Division 2 nyílt bétája

A Ubisoft kiadott egy emlékeztető előzetest, ami a hétvégén induló The Division-folytatás nyílt bétahétvégéjét promózza. Ha eddig kerülgetted a játékot, akkor itt a lehetőség, hogy vásárlás előtt ellenőrizd, mire adod ki a pénzedet.