Hírarchívum - 2019. február

Áprilisban bemutatkozik a Jedi: Fallen Order

A tavalyi E3-on belengetett Star Wars Jedi: Fallen Order körül akkora a titkolózás, hogy egyelőre még csak egy képet sem láthattunk belőle. Áprilisban azonban végre többet is megtudhatunk majd a Respawn játékáról.

Megérkezett a Dark Phoenix második előzetese

Az idén nyáron érkező Dark Phoenix jócskán elüt majd az eddig megszokott X-Men-filmektől, a történet ugyanis kifejezetten a Sophie Turner által alakított Jean Grey körül forog majd. Lássuk, mire képes a képregények egyik legerősebb mutánsa!

Íme, a Games with Gold márciusi játékai

Jön a tavasz, kivirágzik a kert, ezzel együtt pedig megérkeznek a növények legnagyobb ellenfelei, a zombik is! Emellett klónpáncélt is ölthetünk, vagy belebújhatunk a Metal Gear-széria Raidenjének bőrébe.

World War Z - végeláthatatlan zombiözön

Új előzetessel erősít az áprilisban érkező World War Z. Ha nem rémítenek meg titeket a tengerként hömpölygő zombihordák, és kapható az akcióra néhány barátotok is, akkor a Saber Interactive játékát nektek találták ki!

Befutott a PlayStation Plus márciusi játékkínálata

Némi változás éri a PlayStation Plus ingyenes játékait, hiszen mostantól nem kapunk majd PS3-as és PS Vitás játékot az előfizetésünk mellé. PS4-en azonban egy fantasztikus shooter és egy remek puzzle-játék ütheti a markunkat.

Kingdom Hearts III - mégis érkezhet DLC

A Square Enix terveiben eredetileg nem szerepeltek a DLC-tartalmak, most mégis úgy tűnik, hogy néhány ingyenes és egy fizetős csomaggal is kiegészülhet a Kingdom Hearts III.

Így harcol Baptiste, az Overwatch legújabb hőse

A Blizzard tegnap lerántotta a leplet az Overwatch 30. játszható karakteréről, illetve annak háttérsztorijáról, ezt követően pedig Baptiste el is látogatott a tesztszerverekre. Lássuk, hogy mit tesz az asztalra az új gyógyító!

Bedobta a törölközőt az Overkill's The Walking Dead

Hivatalosan is halottnak nyilváníthatjuk az Overkill és a Starbreeze által tavaly ősszel piacra dobott The Walking Dead-játékot. A konzolos változatok már biztosan nem készülnek el, és a játék hamarosan eltűnhet a Steam kínálatából is.

Bemutatkozott a Pokémon Sword & Shield

A Nintendo a mai napon bejelentette a Pokémon Sword és Shield játékpárost, a zsebszörnyek nyolcadik generációja az idei év végén futhat be Nintendo Switchre. Lássuk a legújabb pokémonokat és az új helyszínt!

Left Alive - videón Novo Slava ostroma

Friss előzetessel erősít a Left Alive. A Square Enix futurisztikus akciójátéka Japánban a holnapi nap folyamán kerül a polcokra, ennek apropóján érkezett a gameplay-jelenetekkel tarkított összeállítás.