Hírarchívum - 2019. február

Devil May Cry 5 - nincs tervben több DLC

A játék producere egy fontos részletről rántotta le a leplet Twitteren. A Devil May Cry 5 megjelenése után nem számíthatunk további DLC-tartalmakra, leszámítva a széria rajongóinak ismerős Bloody Palace arénáját.

Visszavonul a Nintendo amerikai elnöke

A Nintendo nyugati arca, Reggie Fils-Aime 16 év után felakasztja kabátját. Az elnöki posztot - nem viccelünk - maga Bowser veszi majd át. Reggie egy szívhez szóló üzenettel búcsúzott a Nintendo játékosaitól.

Bejelentették a Starpoint Gemini 3-at

A Freelanceren nevelkedett űrcowboyok örülhetnek: a Little Green Men Games egy rövid előzetes kíséretében bejelentette, hogy még az idén piacra dobja a Starpoint Gemini-széria harmadik számozott epizódját.

Stellaris - ilyen az irányítás konzolon

Konzolokon mind a mai napig rendkívüli módon ritkaságszámba mennek a stratégiai játékok, éppen ezért is olyan izgalmas, hogy a Paradox Interactive alkotása ellátogat a Sony és a Microsoft gépére.

Xenon Racer - verseny a világ körül

Folyamatosan újabb és újabb előzetesek érkeznek a 3DClouds futurisztikus versenyjátékáról, melyben a nem is olyan távoli jövő megapoliszaiban verhetjük le ellenfeleinket elektromos járgányaink segítségével.

The Division 2 - indul a PC-s technikai teszt

A The Division 2 kapcsán egymást váltogatják a nyílt és privát bétákról szóló hírek, melyekhez most a PC-s technikai teszt is betársul, szóval eléggé nagy a zűrzavar. Íme, egy kis összefoglaló, hogy ne maradjon ki senki a mókából!

Új fegyverrel erősít az Apex Legends

Meg még néhány más újdonsággal, de a legnagyobb dobás kétségtelenül a Havoc Energy Rifle. A fegyver ráadásul saját előzetest is kapott, melynek az alig egy nap alatt elért 50 ezer feletti nézettsége jól szemlélteti a játék népszerűségét.

Évfordulós videót kapott a The Order: 1886

A tegnapi napo pontosan négy éve, 2015. február 20-án jelent meg a Ready at Dawn PS4-exkluzív játéka. Az évforduló alkalmából két új videót kaptunk, melyek izgalmast betekintést nyújtanak a játék kulisszatitkaiba.

Jókora frissítés előtt a Red Dead Online

Új Free Roam Event-lehetőségekkel, több új Showdown-móddal, számos versennyel, fegyverekkel, ruhadarabokkal és még rendkívül sok újdonsággal bővül ki a jövő hét elején a Red Dead Online Beta.

Dreams - tavasszal indul a fizetős korai hozzáférés

A Media Molecule a PlayStation hivatalos blogján jelentette be, hogy tavasszal egy nagyon limitált korai hozzáférést kap a csapat legújabb játéka, a Dreams. A lehetőség fizetős lesz, amit aztán a teljes játék megjelenése követ.