Hírarchívum - 2019. március

Szeptemberben jön a Sega Mega Drive Mini

A Nintendónak bejött, a Sonynak kevésbé, most pedig a Sega próbál szerencsét. Még tavaly áprilisban jelentették be, hogy visszatér a Sega Mega Drive Mini, ami idén szeptembertől lesz majd megvásárolható.

Ash is beköszön a Dead by Daylightba

Újabb ismerős karakterrel bővül hamarosan az aszimmetrikus horrorjáték, a Dead by Daylight, hiszen a jövő héttől Ash is játszhatóvá válik az Evil Deadből. A hőshöz ráadásul Bruce Campbell is az arcát és a hangját adta.

A Heaven's Vaultra sem kell már sokat várnunk

Bő két hét múlva jelenik meg az 80 Days fejlesztőinek legújabb kalandjátéka. A Heaven's Vault érdekessége, hogy egy ősi nyelvet kell megfejtenünk benne ahhoz, hogy megismerhessük a játék világát.

Traileren a Rick and Morty atyjának új játéka

PlayStationön május végén, számítógépeken pedig néhány nappal később jelenik meg a Trover Saves the Universe, amely a Rick and Morty atyjának legújabb játéka. Egy új trailert tudunk mutatni belőle.

Hyper Light Drifter - animációs sorozat készül belőle

A Netflix Castlevania-sorozata mögött álló Adi Shankar ráharapott mostanában a videojátékokra, az ő produceri közreműködésével készül animációs sorozat a Hyper Light Drifter alapján is.

Jövő héten kiegészül a We Happy Few

Alaposan megváratták a rajongókat a We Happy Few készítői, a játék első letölthető kiegészítése ugyanis bő fél évvel a megjelenés után válik majd letölthetővé. Egy "robotinvázió" körül forog a They Came from Below története.

Hell Let Loose - közeleg a korai hozzáférés rajtja

A Black Matter és a Team 17 hivatalosan is megerősítette, hogy június elején rajtol el a 100 fős összecsapásokat ígérő, második világháborús csatatereken játszódó shooterük korai hozzáférése.

Megjelenési dátumot kapott a Dollhouse

Május végén jelenik meg a Sodedesco és a Creazn Studio furcsa noir hangulatú horrorjátéka, a Dollhouse, amiben az amnéziától szenvedő nyomozót, Marie-t alakítjuk majd.

Május végén jelenik meg a Pathologic 2

Az orosz Ice-Pick Lodge hivatalosan is megerősítette, hogy a 2015-ben megjelent eredeti rész amolyan kiegészített, de valamiért második résznek hívott "folytatása" május végén jelenik meg.

Új platformokra látogat a Hob és a Torchlight II

A kifejezetten játékok portolására szakosodott Panic Button tegnap megerősítette, hogy két játék új platformokra költöztetésén is dolgozik. A Hob Nintendo Switchre tart, míg a Torchlight folytatásáról csak annyi derült ki, hogy konzolokra jön.