Hírarchívum - 2019. július

Nyolc percig pörög az Astral Chain

Újabb tartalmas kedvcsinálót kapott a Platinum Games legújabb üdvöskéje, az Astral Chain. A bő nyolcperces videó rengeteg játékelemet bemutat, és persze nem marad el a pörgős akció sem.

Indul a Ghost Recon: Breakpoint technikai tesztje

A legszerencsésebb játékosok holnap belevághatnak a Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint technikai tesztjébe. A Ubisoft már kiküldte a meghívókat, a résztvevők pedig három napig nyúzhatják a játékot.

Ezekkel a címekkel indult a PS4-es EA Access

PC-n és Xbox One-on már eddig is találkozhattunk az EA havidíjas szolgáltatásával, de a PS4-es játékostábornak mostanáig várni kellett rá. Lássuk, hogy milyen címek közül válogathatnak a DualShock-vitézek!

WRC 8 - sokat változik a karriermód

Az igazi raliélmény sokkal többet jelent az eszetlen sárdagasztásnál: ha dobogóra szeretnénk lépni a bajnokság végén, akkor jobb, ha gondját viseljük a verdánknak és a csapatunknak, hiszen a felkészültség már félgyőzelem.

Utolsó előzetesen a Wolfenstein: Youngblood

Holnap végre megjelenik a modernizált Wolfenstein-sorozat következő állomása, a Wolfenstein: Youngblood, amiben ezúttal B.J. Blazkowicz lányai ragadnak méretes mordályokat, hogy nácikra vadásszanak.

Állítólag ingyen javítja a Joy-Con hibáját a Nintendo

Egy belsős feljegyzés szerint a Nintendo hamarosan lép majd a Joy-Con problémáival kapcsolatos ügyekben, és állítólag teljesen ingyen, akár a garancia hiánya ellenére is kárpótolni fogja a Switch-tulajdonosokat.

Bezár a Hand of Fate fejlesztőcsapata

A 2010-ben alapított Defiant Development hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy kilencévnyi működés után kénytelenek lehúzni a rolót. Mint írták, sajnos nem tudták lekövetni a játékipar változásait, ez pedig anyagi problémákat eredményezett.

Gears 5 - a premier után jöhet a battle royale?

Ryan Cleven, a Gears 5 multiplayer módjának rendezője a GameSpotnak nyilatkozva elárulta, hogy a szeptemberi premierkor biztosan nem kap battle royale-módot a játék, de ez később még akár meg is változhat.

Dying Light - kapunk még DLC-t

Hiába érkezik jövő tavasszal a Dying Light folytatása, a lengyel Techland továbbra is elkötelezett az első rész mellett, így a stúdión belül van egy kisebb csapat, ami épp újabb letölthető tartalmakon dolgozik.

Mortal Kombat 11 - kiderült, mikor jön Nightwolf

A NetherRealm egy ideje már adagolja az információkat a Mortal Kombat 11 következő játszható bunyósáról, Nightwolfról, a stúdió azonban az új karakter érkezésének dátumát eddig titkolta. A Nintendo viszont lelőtte a premier napját.