Hírarchívum - 2019. július

HWSW: Friss infók az újgenerációs konzolokról

Újabb információk láttak napvilágot az új PlayStation- és Xbox-konzolokkal kapcsolatban. A két játékgép várhatóan nagyon hasonló számítási teljesítményt kínál majd, 4K melletti stabil, másodpercenkénti 60 képkockával.

For Honor - közeleg a Ragnarok

Harmadik évadába lépett a For Honor, és ezzel együtt elérkeztünk Hulda uralmához. A vikinges témával felvértezett újdonságok közt egy új pályát és egy titokzatos, vad harcost is találnak majd az érdeklődők.

Augusztusban érkezik a The Church in the Darkness

A lopakodásra, megtévesztésre és beépülésre összpontosító felülnézetes alkotásban az 1970-es évekbe repülhetünk vissza, egészen pontosan Dél-Amerika egyik dzsungeljébe, ahol egy vallási szekta után kell nyomoznunk.

Rocket League - irány a filmek birodalma!

Idén sem telhet el a vakáció nyári Rocket League-event nélkül! A homokos strand helyett ezúttal irány a blockbusterekkel teli mozi, ahol összefuthatunk E.T.-vel, a Szellemirtókkal, és még KITT is beköszön.

Launch traileren a Madden NFL 20

Ugyan csak a jövő héten startol el hivatalosan az EA Sports egyik idei nagy dobása, ám a kiadó úgy döntött, hogy már most ellövi a hangulatos és látványos launch trailerét, melyen az újítások is szerephez jutnak.

Moonlighter - elrajtolt az első fizetős DLC

Between Dimesnions alcímen érkezett meg Will, a kisbolt vezetőjének legújabb dungeon crawler kalandja, mely során vadonatúj végjátékot kapunk telis-tele új ellenségekkel és minden eddiginél nehezebb küldetésekkel.

Még idén konzolokra költözik a Two Point Hospital

A PC-n hatalmas sikereket arató Two Point Hospital hamarosan PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen is várja a kórházi adminisztrátorokat. A megjelenésre pedig nem is kell túlságosan sokat várnunk.

Megérkezett a The Division 2: Episode 1

A Year 1 Pass tulajdonosai már bátran tölthetik a Tom Clancy's The Division 2 legfrissebb DLC-jét. Az Episode 1 - D.C. Outskirts egy vadiúj expedícióval, új helyszínekkel, történetszálakkal és persze sok zsákmánnyal bővíti a játékot.

DOOM Eternal - hamarosan beköszön a Battlemode

Néhány napon belül kezdetét veszi az idei QuakeCon, ahol új ízelítőkkel jelentkezik majd a Bethesda a DOOM Eternal kapcsán. A hírek szerint végre jobban is szemügyre vehetjük majd a shooter új többjátékos módját.

Modern Warfare - így készül a tökéletes fegyver

Egy újabb ízelítővel jelentkezett az Infinity Ward az idén ősszel megjelenő Call of Duty: Modern Warfare kapcsán. Ezúttal a Gunsmith kerül reflektorfénybe, vagyis megnézhetjük azt, hogy miként alakíthatjuk majd át a fegyvereinket.