Hírarchívum - 2020. április

Trailert és új premierdátumot kapott a TrackMania

A Ubisoft Nadeo ismét életet lehel a TrackMania Nations nemzeteket megmozgató versenyjátékába egy remake keretei közt. A csak simán TrackMania néven futó program sajnos két hónapot késik, cserébe viszont kaptunk egy látványos trailert.

XCOM: Chimera Squad - még több hős a fedélzeten

Holnap már mi is belevethetjük magunkat az XCOM: Chimera Squad izgalmaiba, a Firaxis pedig mindent megtesz azért, hogy jó előre megismerjük a különös osztag tagjait. Nézzünk hát bele az újabb karakterbemutatókba!

Brit toplista: visszaestek az eladások

A koronavírus és az ezzel járó karantén kimondottan jót tett a játékeladásoknak, a kezdeti lendület azonban most megtört. A komolyabb megjelenések és a Switch-konzolok hiánya látványos visszaesést eredményeztek.

Call of Duty: Warzone - csalók vs. csalók

Nincs is jobban gyűlölt dolog bármilyen multis összecsapás során a csalásnál. Az Infinity Ward is jól tudja ezt, és már gőzerővel dolgozik rajta, hogy a tisztességtelen előnyhöz jutókat méltó módon megjutalmazza.

Far Cry 3 - hamarosan viszontláthatjuk Vaast?

A pletykát nem más, mint a mindenki kedvenc gonoszát alakító színész, Michael Mando indította el egy Reddit AMA-beszélgetésben. Ebben a generációban már érkezett egy Far Cry 3: Classic Edition - akkor miről lehet szó?

4K-s képeken csodálhatjuk meg a PC-s Halo 2-t

Jól halad a Halo: The Master Chief Collection PC-re való átköltöztetése, most épp a soron következő Halo 2: Anniversaryből kaptunk egy csokor szemkápráztató 4K-s képet.

Megkésve ugyan, de érkezik a Monstrum konzolokra

A Team Junkfish túlélőhorror-játéka, amely 2015-ben jelent meg Steamen, már be lett harangozva konzolokra is, a hivatalos megjelenési dátumra azonban máig várnunk kellett.

Így fog kinézni az Xbox Series X logója?

A Microsoft friss védjegyei között bukkant fel egy formabontó kép, amely könnyen az Xbox Series X hivatalos logója lehet. Ha igaz a hír, akkor elképzelhető, hogy nem mindenki lesz elégedett a végeredménnyel.

A Black Ops is soft rebootot kaphat?

Amennyiben hihetünk a pletykának, könnyen meglehet, hogy idén ősszel a Call of Duty: Black Ops is kapni fog egy, a Modern Warfare-hoz hasonló újradolgozást. A tavalyi rész sikerét tekintve, ez nem lenne akkora csoda.

Film készül Az éhezők viadala előzményei alapján

Májusban kerül boltokba Az éhezők viadala-regénysorozat előzményeit elmesélő The Ballad of Songbirds and Snakes, a Lionsgate pedig már be is jelentette, hogy vászonra viszi a történéseit.