Hírarchívum - 2020. május

Brit toplista: megállíthatatlan az Animal Crossing

Ezúttal sem történt trónfosztás az Egyesült Királyság dobozos játékeladásainak toplistáján. Csupán két új cím került fel az első tíz cím közé, de sem a Maneater, sem pedig a Saints Row: The Third - Remastered nem jutott fel a pódiumra.

Mortal Kombat 11 - a sztori Johnny Cage szerint

Ma érkezik a Mortal Kombat 11: Aftermath, nem árt tehát, ha egy kicsit felfrissítjük az emlékezetünket arról, hogy mi is történt eddig az Earthrealm és Netherrealm közti időutazós háború során. Maga Johnny Cage foglalja össze az eseményeket.

Call of Duty: Mobile - nem szabadulunk a Gulagból

A Call of Duty: Warzone jókorát csavart a battle royale-formulán a Gulag bevezetésével, hiszen itt minden játékos kaphat egy második esélyt. A börtönzuhanyzók hamarosan megnyílnak a Call of Duty: Mobile játékosai előtt is.

Steamre tartanak a Quantic Dream játékai

Többévnyi PlayStation-exkluzivitás és az Epic Games Store-os debüt után hamarosan végre Steamen is elérhetővé válik a Heavy Rain, a Beyond: Two Souls és a Detroit: Become Human.

Bemutatkozott a Sherlock Holmes: Chapter One

A lovecrafti kitérőt követően újra Sherlock Holmes-játékot fejleszt a Frogwares, a Sherlock Holmes: Chapter One ennek ellenére bizonyos elemeiben emlékeztet majd a The Sinking Cityre.

The Last of Us: Part II - szerdán State of Play

A Ghost of Tsushimához hasonlóan a The Last of Us: Part II is kap egy saját State of Play-epizódot, szerda este jó 20 percen át ismerkedhetünk majd a Naughty Dog várva-várt játékával.

Call of Duty: WWII-t kapnak a PS Plus-előfizetők

A Sony rendhagyó módon már most leleplezte a PlayStation Plus következő havi felhozatalának egyik ajándékát, a Call of Duty: WWII-t ráadásul már holnaptól letölthetik a játékosok.

Assassin's Creed - a mellékküldetések története

Érdekes történet látott napvilágot a legelső Assassin's Creed munkálatairól: az egyik fejlesztő szerint a játék mellékküldetéseit az utolsó pár napban dobták össze, miután "a vezérigazgató fia" kipróbálta, és lefikázta az anyagot.

Wasteland 3 - bővebben a világról és a történetről

Újabb fejlesztői naplóval jelentkezett a Wasteland 3, ezúttal a játék világára, történetére és karakterére fókuszál az inXile Entertainment. A kamera előtt Brian Fargo és Nathan Long.

Jövő héten újra megmutatja magát a Madden NFL 21

Az amerikai foci szerelmeseinek érdemes lesz a jövő héten rátapadni az Electronic Arts felületeire, a kiadós ugyanis látnivalókat ígér a Madden NFL-sorozat idei felvonásával kapcsolatban.