Hírarchívum - 2020. július

Destroy All Humans! - elindult az invázió

A mai nap folyamán megérkezik a boltok polcaira a 2005-ös klasszikus játék, a Destroy All Humans! alapjaiban újraírt remake-je. Ennek örömére egy vadonatúj előzetes is érkezett, ami ráhangol minket a Föld elpusztítására.

Hamarosan újra láthatjuk a Resident Evil VIII-at?

Egy bennfentes forrás szerint már nem kell sokat várnunk, hogy újra mozgás közben láthassuk a Resident Evil: Village-et, ugyanis állítása szerint augusztusra (többek között) egy új trailerrel is készül a Capcom.

Nem szólt nagyot a virtuális Comic-Con

A geekkultúra egyik legnagyobb eseménye minden évben a San Diegóban megrendezett Comic-Con. Idén, sok más rendezvényhez hasonlóan, ez is elmaradt, egy virtuális panelsorozat pótolta, a számok alapján viszont nem volt túl népszerű.

Eiyuden Chronicle - két óra alatt sikeres Kickstarter

A hétvégén mi is beszámoltunk róla, a Suikoden-sorozat alkotói összeálltak, hogy tető alá hozzák játékszériájuk szellemi örökösét. A Suikoden-rajongók nagyon ki vannak éhezve: a Kickstarter indulása után két órával már összejött a kért összeg.

Cyberpunk 2077 - így fest Pacifica

A CD Projekt RED folytatja Night City kerületeinek bemutatását, ezúttal az egykori nyaralónegyed került sorra. Két concept art ábrázolja, mivé vált a valamikor sokkal szebb napokat is látott környék, ahová már a rendőrség sem mer bemenni.

Ingyenhétvégézik a Disintegration

Egy hónapja, hogy megjelent a Disintegration, a V1 Interactive pedig máris úgy gondolja, hogy érdemes egy ingyenes próbahétvége keretében a szélesebb közönség elé tárni a multiplayerre kihegyezett játékát.

Ride 4 - komolyan vették a motorok modellezését

Az idén ősszel várható, motorversenyre épülő Ride 4 kapott egy újabb kis videót, ami a játék engine-jével készült. Újabb motorokat láthatunk benne, amelyek elkészítésére nagy gondot fordítottak a fejlesztők a saját elmondásuk szerint.

A The Walking Dead ütemezését is felrúgta a járvány

Ahogy lényegében a teljes szórakoztatóiparét, úgy a The Walking Dead-sorozatok ütemezését is felrúgta a koronavírus-járvány. Az AMC a hétvégi Comic-Con során vázolta fel, hogy mire számíthatnak a rajongók.

The Medium - ilyen gép kell majd hozzá

A hétvége folyamán kikerült a The Medium steames adatlapjára, hogy milyen konfiguráció szükséges majd a Bloober Team ígéretes horrorjátékának futtatásához. Az 1080p-s és a 4K-s felbontáshoz is kapunk ajánlásokat.

Íme, a PlayStation Plus augusztusi felhozatala

Lehullott a lepel a PlayStation Plus augusztusi játékairól. A Sony ezúttal is kitett magáért: kapunk egy újabb Call of Dutyt, és egy indie fejlesztést, amely egyébként aznap jelenik meg.