Hírarchívum - 2020. július

Halo Infinite - részletek a tegnapi bemutató kapcsán

A Halo Infinite első gameplay-bemutatója látványosan megosztotta a játékosközösséget, a később napvilágot látott infómorzsák azonban annyit elárulnak, hogy bőven tartogat még meglepetéseket a játék.

Őrületes nyitányt produkált a Ghost of Tsushima

Nem kell félteni a Jin Sakai-t, remekül elboldogul ő a kasszáknál is. A Ghost of Tsushima három nap alatt több mint 2,4 milliós példányszámban talált gazdára, ezzel pedig a PS4 legjobban teljesítő új, belsős IP-je lett.

Dátumot kapott a második Sonic-film

A Sonic, a sündisznó története megér egy misét: egyik pillanatban még az internet közutálatának központi tárgya a film, később pedig az egyik legjobban teljesítő videojáték-adaptáció. Nem is csoda, hogy pár éven belül jön a folytatás.

Godfall - mikrotranzakciók nélkül

A Godfall komoly endgame-tartalmakat és loot központú játékmenetet ígér, de a Gearbox és a Counterplay mégsem a game as a service üzleti taktikáját célozza meg az első next-gen játékával. Mikrotranzakciós opciókra sem kell számítanunk.

Befutott a Total War Saga: Troy gépigénye

Néhány héten belül megjelenik a Total War-széria legújabb üdvöskéje, a stratégiai játékok rajongói pedig megkönnyebbülhetnek: valószínűleg nem a trójai háború miatt kell majd új vasba befektetni.

Izlandon játszódik a Senua's Saga - Hellblade II

Az Xbox Games Showcase tegnap esti előadásán beköszönt a Ninja Theory csapata is, akik javában dolgoznak a Hellblade: Senua's Sacrifice folytatásán. A legújabb fejlesztői naplójuk a játék helyszíneiről árul el egyet, s mást.

Futottak még az Xbox Games Showcase-en

A külön szemlézett játékokon kívül is volt látnivaló az Xbox Games Showcase-en, azok ebben a cikkben fértek el. A műsorban bemutatott játékokban közös, hogy mindegyik része lesz az Xbox Game Passnek megjelenéskor.

Pszichedelikus lázálom a Psychonauts 2

Az Xbox Games Showcase műsorán egy újabb előzetessel jelentkezett a Psychonauts 2 is. A trailer LSD-ben úsztatott képi világának Jack Black zenei aláfestése adott tökéletes kontúrt.

Warhammer 40K: Darktide - a Vermintide alkotóitól

A Warhammer fantasy világában játszódó Vermintide alkotói ezúttal a negyvenegyedik millenniumban tesznek próbát egy újabb kooperatív játékkal. Bemutatkozott a Darktide.

The Gunk - ments meg egy haldokló bolygót!

A The Gunk egy elhagyatott bolygón játszódik, amit elborít a gunk, elfojtva a növény-, és megvadítva az állatvilágot. A mi feladatunk meggyógyítani a planétát, miközben felfedezzük, mi történt egykori lakóival.