Hírarchívum - 2020. július

Képeken az Anthem 2.0-s újdonságai

Habár a BioWare Edmonton csapata az Anthem gyenge fogadtatását követően átállt a Dragon Age 4 fejlesztésére, a stúdió austini brigádja ma is azon dolgozik, hogy helyrehozzák a játék hibáit. Ebből a projektből láthatunk most pár koncepciórajzot.

Jövő héttől bétázik az Iron Harvest

Egy friss játékmeneti előzetessel és a megjelenés előtti próbakör dátumával jelentkezett az Iron Harvest. Jövő héten mindnyájan irányításunk alá vonhajtuk az 1920-as évek mechjeit.

Közelít az IL-2 Sturmovik: Desert Wings - Tobruk

A második világháborús repülőszimulátor szerelmesei hamarosan Afrika egein is szárnyra kaphatnak, augusztus elején érkezik ugyanis az IL-2 Sturmovik: Desert Wings - Tobruk.

Egy zacskó chips buktatta le az új Call of Dutyt

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, valóban Call of Duty: Black Ops - Cold War címmel érkezhet a Treyarch év végi lövöldéje. Arra persze mi sem számítottunk, hogy épp egy Doritos chipses zacskó buktatja majd le a játékot.

A Suikoden alkotói új játékra kickstartereznek

A Suikoden-sorozat alkotói új fejlesztőcsapatot alapítottak, az első projektjüket pedig rögtön az említett széria szellemi örökösének szánják. Az Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes szerelmeslevél lesz a klasszikus JRPG-khez.

Serial Cleaners - a kilencvenes évek filmjei ihlették

Jövőre érkezik a Serial Cleaner folytatása, a Serial Cleaners – a játékban a feladatunk gyilkosok után feltakarítani a bűntett színhelyét. A fejlesztők egy interjúban meséltek arról, mit várhatunk, és honnan gyűjtöttek ihletet hozzá.

Othercide - videón az ellenség

A Lightbulb Crew játékában más dimenzióból származó lényekkel gyűlik meg a bajunk. A fekete-fehér (helyenként vörös) látványvilág már önmagában hatásos, de a bossok dizájnja is rémálomból való – ők kaptak most egy saját előzetest.

Mindjárt itt van az Ary and the Secret of Seasons

Ary feladata, hogy egyensúlyt hozzon Valdi világába, ehhez pedig az évszakok erőit használja fel. Ha kell, jeges sztalagmitokat teremt, vagy hűs vizű tavat kreál. Ezt a mesés játékot hamarosan játszhatjuk is.

Folytatódik az Earthlock

Nyílt világú akció-szerepjátékként folytatódik az Earthlock: Festival of Magic. Az első részhez képest másfajta megközelítést alkalmaz ezúttal a Snowcastle Games, de az Earthlock 2-t nem fogjuk egyhamar a boltok polcain látni.

Bemutatkozóelőzetesen a FIFA 21

Valószínűleg senki nem várta, hogy idén FIFA nélkül maradunk, így nem meglepetés, hogy egy előzetes formájában is megmutatta magát az EA focis sorozatának az utolsó olyan tagja, ami még a jelenlegi konzolgenerációra érkezik.