Hírarchívum - 2020. július

Halo Infinite - együtt érkezik a kampány és a multi

A korábbi pletykákkal és találgatásokkal ellentétben együtt érkezik majd a Halo Infinite egy- és többjátékos módja, és nem váratja meg a Microsoft a multival a rajongókat. Igaz, bétatesztelni nem biztos, hogy tudjuk majd.

Hatrészes The Witcher-előzmény készül a Netflixre

A Netflix nem ül tétlenül a The Witcher-jogokon: miközben gőzerővel készül a The Witcher-sorozat második évada és a Vesemirről szóló anime, a szolgáltató bejelentett egy előzményszériát is, ami a witcherek eredettörténetét dolgozza fel.

Mozgásban az új Crash Bandicoot

A múlt hét végén egy nagy adag beszámolót szállított a nemzetközi játéksajtó a Crash Bandicoot negyedik részéről, miután futhattak egy kört a várva-várt folytatással. Bónuszként némi gameplay videó is érkezett.

Zsánert vált a Phantom Doctrine folytatása

A Phantom Doctrine egy alternatív, hidegháborús valóságban játszódik, ahol a világra a legnagyobb fenyegetést a Cabal nevű szervezet jelenti. A mi feladatunk lesz az ő megállításuk, ám a folytatás több szempontból is szakít az elődjével.

Demót kapott a Succubus

Az Agony világában játszódó, ám még brutálisabbnak ígért Succubus megjelenéséről még nem tudunk semmit, de már kapott egy demót, amiben megkezdhetjük bosszú-hadjáratunkat a pokol démonjai ellen.

Brit toplista: a Ghost of Tsushima most is a csúcson

Nem történtek látványos változások a britek játékfogyasztási szokásaiban az elmúlt héten. A Sucker Punch szamurájos játéka változatlanul az élen áll, míg a tíz legtöbb játék között nem találunk új megjelenést a legfrissebb összesítés szerint.

Spacebase Startopia - vár álmaid űrállomása

A science-fiction alkotások egyik legizgalmasabb, leglátványosabb aspektusa, amikor azokat a tereket látjuk, ahol a számtalan idegen faj közösen éli életét. A Spacebase Startopiában a mi dolgunk egy ilyen űrállomást létrehozni és megvédeni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A július vége sem múlik el nagyobb megjelenések nélkül. Lecsaphatunk a Destroy All Humans! remake-jére, befut végre a Maid of Sker és a Hellpoint, a Blightbound és a Grounded pedig megkezdi az early accesst.

Úton a fehér Xbox Series X?

Csak idő kérdésének tűnik, hogy előbb-utóbb fehér színben is boltokba bekerüljön a Microsoft újgenerációs konzolja, eddig azonban még csak a fekete hűtőszekrényt és a hozzá illő kontrollert láthattuk. Most egy fehér irányító is lencsevégre került.

A Microsoft Flight Simulator társul a VATSIM-mel

A repülőszimulátorok legnagyobb rajongóinak ismerős lehet a VATSIM neve - ez a nonprofit közösség egységes teret az otthoni pilótáknak és légiirányítóknak. A Microsoft Flight Simulator integrálhatja a hobbihálózat adatait is.