Hírarchívum - 2020. augusztus

Steamre tart a Guild Wars 2, de akad egy bökkenő

A Guild Wars 2 nyolc éven át makacsul ragaszkodott az ArenaNet saját launcheréhez, novembertől azonban Steamen is elérhetővé válik a veterán MMO. Akad azonban egy jókora probléma: a régi fiókunkat nem hozhatjuk magunkkal.

Hitman 3 - befutott a gépigény

Messze van még a Hitman 3 megjelenése, de ennek ellenére már most megtudhatjuk, hogy az IO Interactive milyen rendszerkonfigurációkat ajánl a játék PC-s verziója mellé.

Konzolokra tart a Party Hard 2

Hajnali három óra van, te csak egy kiadós alvásra vágysz, de a szomszédban már megint dübörög a házibuli. Véget kell vetned ennek... bármi áron. A Party Hard 2 két év után végre meghódítja a jelengenerációs konzolokat is.

Újabb War Table-lel jelentkezik a Marvel's Avengers

Habár a Marvel's Avengers megjelenése már itt van a nyakunkon, a Square Enix és a Crystal Dynamics csapata betárazott még egy epizódot a War Table-videósorozatból. Ezt a jövő héten vetítik le.

Közeleg a Vampire: Shadows of New York

Már nem kell sokat várnunk a Vampire: The Masquerade - Coteries of New York önállóan futtatható kiegészítőjére, a Draw Distance csapata bejelentette a napra pontos megjelenési dátumot hozzá.

Bemutatkozott az NHL 21

Egy normális évben már az aktuális NHL-epizód megjelenésére készülődnénk, az idei részt azonban csak most leplezte le teljes egészében az Electronic Arts. Az NHL 21 megjelenése októberben várható.

Mégsem jelenik meg idén a King's Bounty II

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem fog megjelenni idén a King's Bounty II, a játékot fejlesztő 1C Entertainment jelenleg 2021 márciusára ígéri a premiert. Vigasztalásképpen megkaptuk az anyag gamescomos teaserét is.

Új elnevezés alatt fut a Facebook AR/VR-divíziója

A jövőben a cég összes olyan csapata a Facebook Reality Labs név alatt működik majd, amelyik az AR- vagy VR-technológiával foglalkozik. Az egységesítés jegyében az Oculus Connect rendezvény is új elnevezést kap.

Outriders - bemutatkozott a Technomancer

Tegnap este leadták az Outriders Broadcast harmadik adását, amely leleplezte a játék negyedik és egyben utolsó kasztját. A Technomancer változatos eszköztárral néz szembe Enoch veszedelmeivel.

Jövőre jöhet az erősebb Switch-modell

A héten két különböző forrásból is arról lehetett hallani, hogy jövőre kerül boltokba a Nintendo Switch sokat pletykált erősebb kiadása. A kiotói konzolgyártó állítólag a 4K felbontásra gyúr az új modellel.