Hírarchívum - 2020. augusztus

Töretlen a Fall Guys népszerűsége

Mostanában mindenki a Fall Guysról beszél, amely egyértelműen a nyár legnagyobb meglepetése. Ez az eladási, illetve a letöltési számokon is látszik, a készítők szerint a party royale-játék PC-n és PS4-en is hasít.

Interaktív előzetest kapott a Little Hope

A The Dark Pictures-antológia játékaiban kiemelt szerepet játszanak a játékosok döntései. Ezt aláhúzandó a Bandai Namco és a Supermassive Games kiadott egy interaktív előzetest, hogy kipróbáljuk, milyen választások várnak a Little Hope-ban.

The Last Campfire - megvan, mikor jelenik meg

A No Man's Skyt is összerakó Hello Games az elmúlt években szorgalmasan dolgozott új játétán, a The Last Campfire-ön, most pedig azt is megtudtuk, mikor jelenik meg ez a puzzle-ökkel tömött kalandjáték. Meglepetés! Ma.

Galactusnak a Fortnite világára fáj a foga

Ma kezdetét veszi a Fortnite következő szezonja, amely ezúttal egy maréknyi Marvel-hőst is felsorakoztat. Szükség is lesz a szupererőkre, a szezon sztorija szerint ugyanis Galactus közeleg megállíthatatlanul.

Veteránokkal erősít a Halo Infinite fejlesztőcsapata

A Halo Infinite első trailere jött, látott, de nem mondhatnánk, hogy különösképp megnyerte magának a rajongókat. A játék 2021 előtt nem fog megjelenni, a fejlesztésébe pedig be fog segíteni a korai Halo-játékok írója is.

Újabb 17 percig mozog a Mafia: Definitive Edition

Újból mozog a Mafia: Definitive Edition, ezúttal több mint egy negyedórán keresztül nézhetjük, hogyan fest Tommy Angelo felújított kalandja. A videóban Haden Blackman, a Hangar 13 alapítója és vezetője mesél a játékról.

Traileren a Call of Duty: Black Ops - Cold War

A várakozásoknak megfelelően megérkezett a Call of Duty: Black Ops - Cold War első igazi előzetese. A november közepén érkező játék az eredeti Black Ops történetét folytatja majd, így feltűnik benne Mason, Woods és Hudson is.

Íme, a PlayStation Plus szeptemberi kínálata

Közeleg az augusztus vége, és habár tudjuk, hogy mindenki a Fall Guys akadálypályáit rója, hamarosan kipróbálhatunk egy másik, klasszikus battle royale-t is. Ha ez nem pálya, akkor elhajíthatunk egy-két hadoukent is.

Újabb Nintendo Direct Mini érkezett

A japánok ismét megleptek minket, bejelentés nélkül bedobtak egy 11 perces Nintendo Direct Mini-közvetítést. A műsor az előző adáshoz hasonlóan a kisebb címekről szólt, a ritmusjátékok rajongói azonban biztosan elégedettek lehetnek.

Bemutatkozott a The Witcher: Monster Slayer

A következő hagyományos The Witcher-játékra még valószínűleg várnunk kell néhány évet, de addig sem maradunk új kalandok nélkül. A Monster Slayer olyan mobilos AR-játék, amely a kinti világban fedi fel a mitikus szörnyetegeket.