Hírarchívum - 2020. augusztus

Kulisszák mögött az új Dragon Age

Noha érdemi látnivalót ezúttal sem kaptunk belőle, a BioWare úgy gondolta, helyzetjelent nekünk a következő Dragon Age-epizód kapcsán. Szó esik a munkálatokról, és néhány helyszínt, illetve karaktert is megnézhetünk közelebbről.

DOOM Eternal - mindig van egy nagyobb démon

A Gamescom Opening Night Live-on hosszabban is belenézhettünk a DOOM Eternal első nagy sztorikiegészítőjébe, a The Ancient Gods, Part One-ba. A csomag megjelenésére októberig kell várnunk.

Eligazításon a Call of Duty: Black Ops - Cold Warral

A Call of Duty: Black Ops - Cold War nyitotta meg a Gamescom Opening Night Live-ot, a fejlesztők egy átvezetővideóval készültek az eseményre, amelyben még Ronald Reagan is feltűnik.

Nézd vissza a Gamescom Opening Night Live-ot!

Habár a Gamescom fizikai valójában elmarad, online eseményként azért megtartják, és nem maradhat el az Opening Night Live műsor sem, ahol Geoff Keighley várja a játékosokat egy nagy adag bejelentéssel és látnivalóval.

Megérkeztek az Epic Store legutóbbi ajándékai

Menetrendszerűen cserélődött le az Epic Games Store ingyenes játékkínálata, ráadásul kifejezetten ütős lett a felhozatal. Ezúttal nem kevesebb, mint négy címet zsákolhatunk be.

Megjelenési dátumot kapott a Hitman III

Azt már eddig is tudtuk, hogy januárban kerül boltokba az újgenerációs Hitman-sorozat záróakkordja, az imént azonban napra pontos megjelenési dátumot is közölt hozzá az IO Interactive.

Íme, a Games with Gold szeptemberi játékai

Nem sokkal azután, hogy a Sony kiterítette a lapjait, a Microsoft is előrukkolt Games with Gold szeptemberi ajándékfelhozatalával. Ezúttal is négy játékot tehetnek magukévá az Xbox Live Gold- és a Game Pass Ultimate-előfizetők.

Animációs film készül a Mutant - Year Zero alapján

Unreal Engine-nel hajtott animációs film készül az azonos című asztali szerepjátékot feldolgozó Funcom-játék, a Mutant - Year Zero: Road to Eden alapján. Már egy hosszabb előzetest is megnézhettek belőle.

HWSW: Felhős játékplatform a Deutsche Telekomtól

Elindította saját felhős játékplatformját a Deutsche Telekom, Európa legnagyobb távközlési multija. A cég MagentaGaming nevű szolgáltatása ugyanazon elven épül fel, mint a Microsoft-féle xCloud vagy éppen a Google Stadia.

Hivatalos: Resident Evil-sorozat érkezik a Netflixre

A Netflix formálisan is megerősítette a korábbi pletykákat, miszerint élőszereplős Resident Evil-sorozat érkezik a kínálatába. A történet Albert Wesker lányai körül forog majd.